!Duriel! Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ehh mam taki glopi problem bo nie dawno zalozylem sobie siec na 3 kompy przez router i teraz jak robie server do quake 3 to juz inni do mnie nie wejda bo mam wew ip jak przekierowac zew ip na moj komp prosze o pomoc z GORY WIELKIE THX :( :mur: :mur: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Po pierwsze - jaki router? Po drugie - nie masz tego w opcjach routera ? Powinny byc jakies zakładki 'Port Forwarding' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Duriel! Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ehh przkierowalem juz to ip zew na moj komp czyli na 10.0.0.7 zrobilem restart routera i tak nikt nie moze wejsc na moj server co zrobic?? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...