Mikelos Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 uruchomilem kompa a avast wyskakuje mi z komunikatem ze znalazl trojana w konnekt.exe wiec wywalilem dziada tyle ze nie mam teraz konnekta. nie chce go przeinstalowywac bo nie wyeksportowalem listy kontaktow (a nie moglem jej znalesc w katalogu konnekta) wiec czy bylby ktos tak mily i przeslal mi plik konnekt.exe na maila (mikelos@o2.pl)? ewentualnie wskazal gdzie jest owa lista kontaktow? bede bardzo wdzieczny pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Po przeinstalowaniu (czyli w sumie "nadinstalowaniu") nie zniknie lista kontaktowa z tego co pamietam...... choc glowy nie dam sobie za to obciac ;) No i plik konnekt.exe w jakiej wersji masz na mysli :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Ja już od jakiegoś czasu konnekta używam. Uważam że jest lepszy w użytkowaniu od GG. Najnowża wersja to bodajże 0.6.22.137 http://www.konnekt.info/ Przeskanuj cały dysk antywirusem i jak bedzie ok to jeszczze raz sobie zainstaluj konnekta. Edytowane 24 Listopada 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) wersja to 0.6.21.121 - nie podalem wczesniej, mea culpa edit sciagnalem najnowsza werse i nadinstalwalem i problem zniknal dzieki za sugestie Edytowane 24 Listopada 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...