Aros.com Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 bardzo prosiłbym o wszelką pomoc...wieć sprawa wygląda tak..zawsze jak potrzebuje sobie rrobić fotki czy gdzieś jade i porobić troche fotek do musze pożyczać aparat od kumpla...wieć postanowiłem kupić sobie wkońcu aparacik..mam kamerke NV-GS17 lecz tam zdjęcia są w słabej jakości i zapisuje sie je na kasetke...chciałem jakiś dobry aparacik z dobrą rodzielczością :) taki jakieś podstawowe rzeczy , nie muszą być jakies super bajery...z góry dziękuje za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Sprecyzuj ile to mniejwięcej ma kosztować i czy chcesz sam aparat plus jakiś podstawowy zestaw typu karta pamięci, futerał, akumulatory plus ładowarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Canon 350D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aros.com Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 no chciałbym tak żeby cena nie przekraczała 500 zł da sie jakiś aparat kupić :P ? karta pamięci może być ale jakaś mała bo zdjęcia będe sie starał na bieżąco zgrywać na kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A60, A70, A75? moze sie zalapie pod cene jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Baaa za tą kwote może śmiało kupić A410 nowego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...