MadMat Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 czesc. Znajomy podczas gry na swoim atchlonie 2400, plycie głównej soltek kt400, 512ram + 256ram (ddr oczywiscie) oraz R9600, na żeka na jakies jak to nazwał "piszczenie komputera" moze wiecie co to moze byc (sprawdzalismy temperature to wszycho w normie m/b max 40 - proc max 60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 a może ma ustawione zabezpieczenie przeciw przegrzaniu? czy to "pikanie" następuje od razu po właczeniu gry czy dopiero po pewnym czasie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Możesz świszczeć kondensator, zdarza się :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Od czasu do czasu też tak mam ale to wina chyba klawiaturki. Chyba nie może jednocześnie przesyłać konkretnych kombinacji klawiszy np. gdy poruszasz się klawiszami w,a,s,d i jednocześnie zmieniasz broń jakąś inną literką. I przesyła w tedy jakieś dziwne sygnały to płyta piszczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Wydaje mi się, że chodziło mu o pisk ciągły, a nie pikanie co jakiś czas, ale może źle skumałem :-P. Sprecyzuj problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) To raczej wina klawiatury. Też tak miałem jak podłączyłem kiedyś starą klawiaturę. Może spróbuj przeinstalować stery od płyty głównej na jakieś nowsze (starsze). Edytowane 24 Listopada 2005 przez czarnyrycerz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 gadalem teraz z tym znajomym przez gg to mówil ze "pierdzi przy włączaniu sie kompa" dodał iż: "i qrwa czasami sie nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> tylko monitor mryga" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) gadalem teraz z tym znajomym przez gg to mówil ze "pierdzi przy włączaniu sie kompa" dodał iż: "i qrwa czasami sie nie ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> tylko monitor mryga"Powiedz dla kolegi żeby sprawdził pamięć oraz kartę graficzną. Być może styki się zakurzyły i wystarczy je przeczyścić. Edytowane 24 Listopada 2005 przez Dj_AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...