Kosmo$ Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Witam mam GeForca 6600 z standardowym chłodzeniem , które nie należy do cichych prosił bym więc o rade co jest najlepszego na rynku jeśli chodzi o cisze! [przy czym karta jest intensywnie używana do grania :wink: ] Myśle tu także o chłodzeniu pasywnym. Dzięki Edytowane 24 Listopada 2005 przez Kosmo$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam mam GeForca 6600 z standardowym chłodzeniem , które nie należy do cichych prosił bym więc o rade co jest najlepszego na rynku jeśli chodzi o cisze! [przy czym karta jest intensywnie używana do grania :wink: ] Myśle tu także o chłodzeniu pasywnym. Dzięki Arctic Silencer Pentagram XC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmo$ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Arctic Silencer Pentagram XC Kupilem tego pentagrama i jestem zadowolony. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Chyba tak jak wszyscy co go kupili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...