inesian Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 czyli jak taka plyta bedzie sie sprawowac z SLI i czy da sie na niej cos wycisnac z proca? moze ktos takowa posiada? jak wrazenia? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72524041 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 co mysle shit do krecenia jak nie kręcisz może sie sprawdzi za podona cene masz ze sklepu dfi infinity bardziej syci i jest lepsza do oc i zwykłej pracy tez za 400zl masz wersje z sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Cytat za podona cene masz ze sklepu dfi infinity bardziej syci i jest lepsza do oc i zwykłej pracy tez za 400zl masz wersje z sli pokaz, gdzie? albo moze tez inaczej :) co kupic, czy sie w ogole cos sensownego da za ok 1200zeta (plyta + proc + grafa) * chce zeby plyta miala SLI i sock939 * proc no to w gre wchodzi chyba tylko ath64 bo sempow nie widzielem nigdzie poze pcprojektem na s939 (a tam sprzedaja je w zestawach) * grafa taka zeby pozniej dokupic druga do SLI (i zeby nie bylo problemu z zakupem << wiec w gre nie wchodza zadne wynalazki :]) Edytowane 24 Listopada 2005 przez inesian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 wersja tej mobo ze sli to ok 540zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Cytat wersja tej mobo ze sli to ok 540złotoz to, takie to tez widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 gigabyte jest zły do krecenia dfi to cus o tu masz linka wiem że bez sli ale i tak lepszy od gigabyta i tak twierdze że zamiast kupowac potem 2 karte lepiej kupic nowa która bedzie wydajniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Cytat twierdze że zamiast kupowac potem 2 karte lepiej kupic nowa która bedzie wydajniejszaoczywiscie, to moze mi ja zasponsorujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 inesian napisał(a): oczywiscie, to moze mi ja zasponsorujesz ;] I tak chcesz dokupić drugą do SLI, więc nie za bardzo rozumiem... imho, lepiej kupić jedna karte, a później następną i następną :P Sprzedajesz starą (karte :P) dokładasz i masz nową. Bierz Infinity, a nie baw się w SLI :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frod0 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja kupilem niedawno ta płyte i bardzo dobrze sie sprawuje nie mam problemow i krecic tez mozna narazie fsb 240 bo mam boxowy wentyl ale idzie bez oporow na 266 dalej nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) dobra Frod0 a co dalej jak podniesiesz fsb do 300mhz albo i więcej?? dfi wytrzyma a gigabyte wywali przy post i nie przekonasz żeby wstała Edytowane 27 Listopada 2005 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frod0 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Gigabyte moze i jest gorszy do kręcenia ale na pewno tanszy a ja tu widze ze gosciu szuka taniej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ostatnio pokazalo sie jeszcze cos takiego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23296 cena tez calkiem przyzwoita;) i mobo napewno bedzie lepsze od gigabyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frod0 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Poszukaj na necie jest test Gigabyta i tej płyty Msi i tak wygrywa gigabyte. Powiedz Chłopie do jakiej ceny szukasz mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 testy a rzeczywistośc w wiekszości przypadków to dwie różne rzeczy np. takie rankingi chipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Frod0 napisał(a): Poszukaj na necie jest test Gigabyta i tej płyty Msi i tak wygrywa gigabyte. Powiedz Chłopie do jakiej ceny szukasz mobo?? test haha... co mi z testow jak w rzeczywistosci jest co innego a poza tym mysle ze na tym msi sa znacznie lepsze mozliwosci oc niz na gigabycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...