sadybiakos Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Mam takowe pytanie czy ten zestaw chłodzocy bedzie pasował do tej karty Bo nie chciał bym wywalać kasy w błoto A przy okazji mam jeszcze jedno pytanie czy przy probie odblokowania potokow przez riva tuner jest mozliwosc uszkodzenia karty ? Pytam dlatego że probowałem to zrobić potoki odblokowałem ale niestety były uszkodzone "sprzetowo" i cały czas na grach dawały "arty" ale po zablokowaniu mam rownierz "arty" co prawda nie takie jak poprzednio ale są -czy ewentualnie może być to tylko kwestja sterowników z ktorymi też mocno eksperymentowałem> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 pasowac bedzie... ale nv silencery zabjaja grafy ja juz bym polecal jakiegos zalman albo pentagrama cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A czy wymienione przez ciebie powyższe firmy robią "dedykowane" pod tą karte zestawy chłodzące ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Oczywiście że robią: Pentagram i Zalman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...