Skocz do zawartości
dziadek lucek

Jakie Fajne Głośniki Do Słuchania Muzyki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześc chciałbym sobie zafundować nowe głośniki do kompa dużo słucham muzyki i troche gram. Posiadam karte dzwiękową Sound Blaster Live 7,1 24 BIT z pozłacanymi końcówkami :D To jakie głośniki polecacie ? Żeby ładnie grały i aby miały troche mocy żevby można było sąsiada podenerwować :P A może lepiej 5.1 filmy tez oglądam ale sporadycznie. Czekam na wasze opinie i linki tez będą mile widziane. Pozdrawiam <lol>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześc chciałbym sobie zafundować nowe głośniki do kompa dużo słucham muzyki i troche gram. Posiadam karte dzwiękową Sound Blaster Live 7,1 24 BIT z pozłacanymi końcówkami :D To jakie głośniki polecacie ? Żeby ładnie grały i aby miały troche mocy żevby można było sąsiada podenerwować :P A może lepiej 5.1 filmy tez oglądam ale sporadycznie. Czekam na wasze opinie i linki tez będą mile widziane. Pozdrawiam <lol>

Nie wiem jakie są Twoje wymagania i słuch. Z wszystkich zestawów komputerowych jakie słuchałem żaden z subem nie nadaje się do słuchania muzyki (nawet "wspaniały" logitech z 5500). Ja kupiłem aktywne głośniczki stereo za 1050 PLN i to gra już w miarę wyrafinowanym dźwiękiem. Ale myślę żę nie musisz odrazu wydawać ponad 1000 PLN. Ja bym wybrał za 220PLN Creative M80. Zestawy komputerowe 2.1 5.1 mogą zagrać najwyżej "efekciarsko" ale dobry dźwięk to nie jest i lepiej w tej samej cenie wybrać dobre stereo.

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi