dziadek lucek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Cześc chciałbym sobie zafundować nowe głośniki do kompa dużo słucham muzyki i troche gram. Posiadam karte dzwiękową Sound Blaster Live 7,1 24 BIT z pozłacanymi końcówkami :D To jakie głośniki polecacie ? Żeby ładnie grały i aby miały troche mocy żevby można było sąsiada podenerwować :P A może lepiej 5.1 filmy tez oglądam ale sporadycznie. Czekam na wasze opinie i linki tez będą mile widziane. Pozdrawiam <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Cześc chciałbym sobie zafundować nowe głośniki do kompa dużo słucham muzyki i troche gram. Posiadam karte dzwiękową Sound Blaster Live 7,1 24 BIT z pozłacanymi końcówkami :D To jakie głośniki polecacie ? Żeby ładnie grały i aby miały troche mocy żevby można było sąsiada podenerwować :P A może lepiej 5.1 filmy tez oglądam ale sporadycznie. Czekam na wasze opinie i linki tez będą mile widziane. Pozdrawiam <lol> Nie wiem jakie są Twoje wymagania i słuch. Z wszystkich zestawów komputerowych jakie słuchałem żaden z subem nie nadaje się do słuchania muzyki (nawet "wspaniały" logitech z 5500). Ja kupiłem aktywne głośniczki stereo za 1050 PLN i to gra już w miarę wyrafinowanym dźwiękiem. Ale myślę żę nie musisz odrazu wydawać ponad 1000 PLN. Ja bym wybrał za 220PLN Creative M80. Zestawy komputerowe 2.1 5.1 mogą zagrać najwyżej "efekciarsko" ale dobry dźwięk to nie jest i lepiej w tej samej cenie wybrać dobre stereo. Edytowane 24 Listopada 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=12667 tylko poszukałbym taniej ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...