patro20 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Siema chciałbym sobie kupić karte TV, i mam do was kilka pytań: ile moge uzyskać programów gdy na mojej kablówce w telewizorze mam około 30 programów?? jaką polecacie i ile kosztuje? z góry dziękówa za dopowiedzi, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 1. Polecam Leadteka TV2000 Expert :) 2. Skad mamy wiedziec ile kanalow oferuje twoja kablowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A ile ta karta kosztuje? Na moim telewizorze znalazło około 30 programów, u znajomych to samo, to czyli chyba nie uzyskam więcej kanałów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jezeli twoja kablowka nie oferuje wiecej niz 30 programow to karta nic wiecej nie zlapie :) Nowa kosztuje kolo 190zl Uzywki na allegro taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Jeśli nie potrzebujesz dużo funkcji, tylko chcesz po prostu oglądać, nagrywać TV, to polecam Winfasta 2000XP RM. Nowa kosztuje ok 100zł. Dostajesz pilota w komplecie. Ma dość dobrą jakość obrazu, fajny pilot, telegazetę, dobrze nagrywa (chociaż najlepszą jakość uzyskasz przez nagrywanie bez kompresji, wtedy 30min zajmuje jakieś 1gb i musisz ręcznie skompresować np. do divxa). Wady to nietypowy typ tunera, dźwięk mono (ale bardzo dobrej jakości wg. mnie). Programów mam tyle co w TV, tylko łatwiej nimi zarządzać :) Edytowane 25 Listopada 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Mialem karte tv ale zrezygnowalem na rzecz dvb-s (SkyStar2) przy karcie tv z kablowki mialem lichy obraz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a co z opcją dekodowania płatnych kanałów tv??? ila karta tv z taka opcjia kosztuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 a co z opcją dekodowania płatnych kanałów tv??? ila karta tv z taka opcjia kosztuje?? :legal: Co do tematu: rowniez polecam Leadtek'a TV2000 Expert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Też bym głosował na Leadteka TV2000 Expert, mam to i ładnie chodzi. Firmowe oprogramowanie jest nieco biedne, ale na szczęście jest DScaler :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...