Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 mam gf 600galaxy, chce zmienic w nim bios, jednak chwilowo nie posiadam nai cdrw, ai flopa, w ati to robiłem winflashem ,ale tutaj nie mam pojecie, takie programy innych producentów jak winfox czy vtuner nie działają, bede bardzo wdzieczny p.s użyłem szukajki ale nic nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pphilips Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Potrzebny ci programik nvflash, mozesz pobrac np. z tad http://downloads.guru3d.com/download.php?det=972 , no i nie obedzie sie bez nowego biosu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A ja od razu dorzuc sie w tym temacie, jaka jest strona z duza baza biosow do kart rafiki, np mam 6600ge i chcialbym se wrzucic bios od 66600gt galaxy, ale nie wiem skad go skombinowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...