icek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Mam pytanie. Jak mam wgrac bios jezeli jest uszkodzony (wirus CIH). tzn plyta nie wstaje. Czy moge sie posluzyc jaks inna plyta ? Plyta jest na LX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 najlepiej skoczyc do serwisu i niech ci programatorem wgraja (kosztuje ok 50 zeta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A czy wogule sie jeszcze oplaca ta plyte maprawiac!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 hmmmm, wartosc takiej plyty, to 20 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 gdybyś był z k-kowa to byś mogł podrzucic -to bym ci nagrał za free :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Niestety nie jestem z krakowa. Ale zrobie to tak wezme kogos z taka sama plyta i odpale kompa wyciagne biosa wsadze tego zwalonego i zflasciach!e :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A jak ci ręka zdrży i zwalisz drugą płytę to co wtedy zrobisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A jak ci ręka zdrży i zwalisz drugą płytę to co wtedy zrobisz?e tam trzeba byc dobrej mysli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Mam pytanie. Jak mam wgrac bios jezeli jest uszkodzony (wirus CIH). tzn plyta nie wstaje. Czy moge sie posluzyc jaks inna plyta ? Plyta jest na LX.teoretycznie wirus nie powinien zamazac sektora odpowiedzialnego za FDD - wiec mozes sprobowac spreparowac dyskietke z plikiem BIOSu - zreszta looknij TU (a dokladnie TU - 3 sposob w "Nic się nie powiodło..." mimo ze tam jest napisane tylko o plytach z odpowiednia zworka powinno zadzialac) nic nie tracisz, mozez tylko zyskac... PS zreszta w 4 sposobie jest to napisane 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Mam pytanie. Jak mam wgrac bios jezeli jest uszkodzony (wirus CIH). tzn plyta nie wstaje. Czy moge sie posluzyc jaks inna plyta ? Plyta jest na LX.Eh ten czernobyl :( Kolega juz jakis napisal. Idz do serwisu i Ci to zrobia. Albo na gwarancje to mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> (ale watpie) albo kolo 50 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...