ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 zainspirowany serwisem moded-kompz zrobilem sobie swiecacy wiatraczek taki jak ten tutaj Wczoraj poszedlem do sklepu - nabylem chromik - 20 zl duza puszka, cztery diodki blue - 8 zl i cztery czerwone - 6 zl. Kawalek kabla mialem w domu. Szczesliwy ze bede mial takie fajne cyko zaczelem robic okolo 15. Lutuje diodki ale mysle ze zrobie to inaczej - nie beda z tylu tylko wywierce otworki i beda bezposrednio w obudowie wentyla - tak jak ktorys z Was kiedys sugerowal. Pomysl dobry, kosztuje naprawde mase pracy - ja jestem ze tak powiem niedoswiadczony - lutownica w reku to narzedzie zbrodni - poparzylem sie troszke, ale zyje hehe. Troszke spartolilem robote bo sie spieszylem - lubie wszystko szybko, przepalila mi sie diodka jedna :( - nie swieci. Efekt koncowy jest zadowalajacy :D :D Ale powiem Wam szczerze ze to nie dla mnie. Skonczylem okolo drugiej w nocy. Nastepny chyba kupie gotowy od cooler majstra. Podziwiam chlopakow z M-K za jakosc swoich modow. Jak bede mial fotki swojego to wstawie - Pozdrawiam. A Wy jakie macie zdanie? Lepiej zrobic czy kupic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Według mnie lepiej zrobic :DDDDD Zawsze masz wieksza satysfakcje z tego ze komp tak ladnie wyglada jesli SAM wszystko w nim zrobisz niz jesli TYLKO wkrecisz juz kupiony "zmodowany" wiatrak... BTW moj kumpel chcial sobie wyciac w obudowie swoj "tag" i zrobil projekt i oddal do jakiegos zakladu gdzie mu to wytna... jestem ciekaw ile za to bedzie musial wybulic :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja uważam, że lepiej jest zrobić. Zwasze masz satysfakcję że sam zrobiłeś, a nie poszedłeś na łatwiznę i kupiłeś gotowe. P.S. Sam się przymierzam do świecącego wiatraczka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutureLSD Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Prawda jest taka ze chłopaki z moded kompZ to prawdziwi artyści... :D Jak ja skoncze moj mod o nazwie "ElChe-RedSociety" to tez bedzie wypas... Aha jako ze to moj "pierwszy post" chciałbym prosic Was o nie sądzenie mnie po ilości postów... Bo.... nie wiecie kim ja jestem :-) Bardzo ciekawych zapraszam na maila... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 W sumie to za 25zł masz przeźroczysty wiatrak do tego po dwie diody zielone i czerwone i mieścisz sie w 28zł. Efekt byłby lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 po co to komu ....... po co to komu ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 W sumie to za 25zł masz przeźroczysty wiatrak do tego po dwie diody zielone i czerwone i mieścisz sie w 28zł. Efekt byłby lepszy. A gdzie mozna znalezc wiatrak przezroczysty za 25zl ? (nie podswietlany firmowo). Bo te za 25zl podswitlone na niebiesko sa z deka glosne.... jak juz bym bral jakis przezroczysty to bym chyba zainwestowal w Cooler-Master'a za 50zl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Pamiętam, że gdzieś widziałem wiatraczek który miał diodki na łopadkach. Było to możliwe tylko dzięki temu, że możnabyło wiatraczek rozkręcić(zazwyczaj się nie da). Dodam, że był to Thermalright(chyba tak się pisze, wiecie, Ci od V7 :)). Czy ktoś wie jakie jeszcze wiatraczki da się rozkręcić. Będe wdzięczny za pomoc(chce zrobić diodki i na łopadkach i z tył :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wiatrak ze swiatelkiem na lopatkach tez zrobili w moded kompz http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=3 ale taki mod mi sie nie podoba, wole ten co zrobilem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 wiatrak ze swiatelkiem na lopatkach tez zrobili w moded kompz http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=3 ale taki mod mi sie nie podoba, wole ten co zrobilem. Pozdrawiam ten mod byl zaje........bardzo niepraktyczny, nie mozna bylo uzywac dlugo takiego wentyla, a na 12V to juz nie mowie. pomysl ciekawy i wizulanie tez OK, ale co do praktycznosci, to doopa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Spoko wiatraczki aha mam pytanie czy każdy się do tego nadaje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Pamiętam, że gdzieś widziałem wiatraczek który miał diodki na łopadkach. Było to możliwe tylko dzięki temu, że możnabyło wiatraczek rozkręcić(zazwyczaj się nie da). Dodam, że był to Thermalright(chyba tak się pisze, wiecie, Ci od V7 :)). Czy ktoś wie jakie jeszcze wiatraczki da się rozkręcić. Będe wdzięczny za pomoc(chce zrobić diodki i na łopadkach i z tył :)) to byl Thermaltake a wiatrak nazywal sie Smart Fan :):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 W sumie to za 25zł masz przeźroczysty wiatrak do tego po dwie diody zielone i czerwone i mieścisz sie w 28zł. Efekt byłby lepszy. a gdzie widziales ten wiatrak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Pamiętam ... ble, bla, ble ... na łopadkach i z tył :)) to byl Thermaltake a wiatrak nazywal sie Smart Fan :):D Dzięki za poprawienie, zawsze mi się te firmy mylą :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 wiatrak ze ... ble, ble, ble... Pozdrawiam ten mod byl zaje........bardzo niepraktyczny, nie mozna bylo uzywac dlugo takiego wentyla, a na 12V to juz nie mowie. pomysl ciekawy i wizulanie tez OK, ale co do praktycznosci, to doopa :? Dzięki za podpowiedź. Szczerze mówiąc to chciałem to zrobić na wiatraczkach Thermaltake które są bardzo drogie. Jeszcze raz Wielkie Dzięki. Oszczędziłeś mi $ i pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 fajne t swiecace wiatraczki etz se zaraz zrobie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Heh, ja już mam od czwartku takie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Heh, ja już mam od czwartku takie :DKupiłeś czy zrobiłeś?? Jeśli są własnym dziełem to są fajne, ale kupne to już nie to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 widzę że tylko moded-kompz jest dla was wizerunkiem Moddingu a serwis mod-case.com to nic ? też są mody itp aa i robię serwis SAM więc trochę nie tak jest jak tylko ludzie odwiedzaja moded-kompz :) Serdecznie zapraszam do mnie www.mod-case.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 widzę że tylko moded-kompz jest dla was wizerunkiem Moddingu a serwis mod-case.com to nic ? też są mody itp aa i robię serwis SAM więc trochę nie tak jest jak tylko ludzie odwiedzaja moded-kompz :) Serdecznie zapraszam do mnie www.mod-case.com a wcale ze nie jest tak jak mowisz....bardzo chetnie ogladam Twoja strone i bardzo mi sie podoba. pozdrawiam I POLECAM www.mod-case.com WSZYSTKIM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 widzę że tylko moded-kompz jest dla was wizerunkiem Moddingu a serwis mod-case.com to nic ? też są mody itp aa i robię serwis SAM więc trochę nie tak jest jak tylko ludzie odwiedzaja moded-kompz :) Serdecznie zapraszam do mnie www.mod-case.com a wcale ze nie jest tak jak mowisz....bardzo chetnie ogladam Twoja strone i bardzo mi sie podoba. pozdrawiam I POLECAM www.mod-case.com WSZYSTKIM Bardzo dziękuje to mnie podbudowało i napewno dam z siebie all by serwis był jeszcze lepszy ! dużo zmian przewiduję w nowym roku ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...