Kochan Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 no i mam problem (a raczej moj kumpel ale to juz nie wazne..) bo w sumie skasowalem kilka dokumentow i ze smieci wyrzucilem, no i uzylem easy recover`a - odzyskal ale ... no wlasnie niestety nie jest to do rozczytania :( hieroglify lub jakies innne typu Oficyna Wydaw. Politechniki <td align=1> 1995 <td align=1>  <tr> <td valign=m lub Ů4ŁNVąť‘´FŇtŔ·]I Ž¤6ݨµ ŕ˘ÄŰ{ őmj Ě›°Ł5â`LË*żúO“Ń?ĆL1hBsü÷g ă‡é‘ — dysk nie byl formatowany po tym usunieciu - pomocy !! wie ktos co z tym zrobic :( to wazna praca semestralna.. z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 recover 4 all wysłąłem ci na mejla, moze pomoże :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 easy recovery`em - i to 20 stron, ufff jeszcze tylkko .. 40 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mógł by mi ktoś zapodać namiary na jakiegoś recovera bo bardzo potrzebuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Mógł by mi ktoś zapodać namiary na jakiegoś recovera bo bardzo potrzebuje :) spoko jak chcesz to moge ci wyslac easy recovery - ale to jakism softem p2p - DC, kazaa lub ostatecznie gg :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Jush spoko... ściągnełem sobie ten programy. Ale ja przez przypadek usunołem film i jush go niemoge odzyskać ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...