joker22 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 witam jak zwykle problem natury technicznej, chcialbym zlikwidowac oryginalny wiatrak na chipsecie wg PC Probe II kreci sie srednio na 5000-6000 obrotow i jak narazie jest to najwiekszy szum w obudowie, z zasilaczem juz sobie poradzilem...po prostu zmienilem zasilacz B) z uwagi na to ze szukanie podobnych tematow na forom nie dalo mi jasnej odpowiedzi zalozylem nowy temat... chcialbym wstawic pasywne chlodzenie i jedyne co wyczytalem to to ze Zalman ZM NB47J i dobra pasta poradzi sobie z chlodzeniem, aktualnie nie wiem jaka mam temp na chipsecie bo zaden program nie podaje jedyne co wiem to MB mam 41 stopni....no ale mniej o to... sprawa wyglada tak ze mam radeona X800GT PowerColora i jest to naprawde spora karta....chipset lezy zaraz nad nia dzieli je jakies 2-3mm i teraz moje pytanie czy ten zelman wejdzie ? jak wy macie rozwiazane chlodzenie chipsetow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 masz leniwy gamoniu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=113003&hl=asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 joker22 -> nastepnym razem uzyj wyszukiwarki = TUTAJ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...