misieek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam! Tak jak w temacie! Pod AMD Athlon64 Venice 3000+ Ważne by miala AGP 8x i 939 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A co chcesz sobie tego radeona zostawic kturego masz ? Nie warto . sprzedaj wszystko i kup cos na pci-e. A jak sie koniecznie uparles to duzego wyboru nie ma jest DFi , jest Epoxik. Mozesz tez kupic Asrocka z AGP i PCI-E ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 A co chcesz sobie tego radeona zostawic kturego masz ? Nie warto . sprzedaj wszystko i kup cos na pci-e. A jak sie koniecznie uparles to duzego wyboru nie ma jest DFi , jest Epoxik. Mozesz tez kupic Asrocka z AGP i PCI-E ;).Nie mam kaski wiesz....chętnie bym sprzedał grafe i wział X550 na PCI-E ktory jest naprawde dobry. Hm, Asrock....ble! Ale konkretne modele bym poprosił... Coś na czym podkrece do 2,4 swojego procka jesli On na to pozwoli ... :) Jest moze jakis firmowy sprzecior z agp i pcie in 1? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 "Firmowego" nie ma. Powiem tak na Moim Epoxie 9NDA3 venice biega na 2,5 bez problemu , biegl by dalej ale wywalilem wiatrak na chipsecie i jest tam teraz niebieski zalman wiec dalej robi problemy. Moja płyta jest na AGP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 "Firmowego" nie ma. Powiem tak na Moim Epoxie 9NDA3 venice biega na 2,5 bez problemu , biegl by dalej ale wywalilem wiatrak na chipsecie i jest tam teraz niebieski zalman wiec dalej robi problemy. Moja płyta jest na AGP ;)Hm, a ramy mam 400 i max pojda na 425... mozna jakos to pogodzic? Znaczy sie czy mozna ustawic tryb asynchroniczny dla pamieci i fsb procka skoro kontroler jest w procku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie wydawaj zbednie kasy jak jej nie masz na dfi itp, kup sobie zwyklego gbk8nsc-939 sam takiego mam i daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie ten dzial imho..a wy przyczyniacie sie do burdelu tutaj !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie ten dzial imho..a wy przyczyniacie sie do burdelu tutaj !!Nie przeżywaj tak, to obowiązek moderatora a nie Twój...zamiast szybkiej pomocy to Ty krytykujesz, człowieku uspokoj sie bo Ci serduszko skoczy czego Ci nie życze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 @RepsOn nie ten dział ? Gościu się pyta co kupic, nie prawdaż ? To mu odpowiadamy. Ustawisz pamięciom dzielnik na 166 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Bierz Asrocka 939DUAL-SATA2. Masz Pci-e/Agp, plyta nie jest zla. Ma swoje wady, ale tez duzo zalet. Wlasnie zrobilem na niej Vcore moda i zobaczymy jak poleci. Testowalem wczesniej Opteronka mojego na niej i 2500 zrobil spokojnie na 1.45V. Poza tym wydaje sie, ze ma jest zdziebko szybsza niz nf3, musze jeszcze tylko sam sprawdzic. Plusy: - CENA - AGP + pci-e - 2xsata + 1xsata II wszystkie zablokowane! - banalny Vcore mod do 1.55 (mi tyle styka) - dziala OCZ booster (bez niego ~2.7V na ramki to troche malo) - bardzo wydajny chipset - brak freezopw przy GF68xx (takich jak na nf3) - brak brzeczka na NB (cicha) Minusy: - Tylko ~2.7V na RAM (sa Vdimm mody. dziala ocz booster) - niedopracowane do konca BIOSy, ale wydaje sie ze 1.2 ew. OCW dzialaja spoko - gniazda do zasilania moglyby byc w lepszym miejscu Ja bym bral. Nie warto przeplacac jak dla mnie np. za DFI nf3 lub inne, bo duzo wiecej nie zyskasz, a tez nie sa to niestety super hiper plyty (jak DFI nf4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Bierz Asrocka 939DUAL-SATA2. Masz Pci-e/Agp, plyta nie jest zla. Ma swoje wady, ale tez duzo zalet. Wlasnie zrobilem na niej Vcore moda i zobaczymy jak poleci. Testowalem wczesniej Opteronka mojego na niej i 2500 zrobil spokojnie na 1.45V. Poza tym wydaje sie, ze ma jest zdziebko szybsza niz nf3, musze jeszcze tylko sam sprawdzic. Plusy: - CENA - AGP + pci-e - 2xsata + 1xsata II wszystkie zablokowane! - banalny Vcore mod do 1.55 (mi tyle styka) - dziala OCZ booster (bez niego ~2.7V na ramki to troche malo) - bardzo wydajny chipset - brak freezopw przy GF68xx (takich jak na nf3) - brak brzeczka na NB (cicha) Minusy: - Tylko ~2.7V na RAM (sa Vdimm mody. dziala ocz booster) - niedopracowane do konca BIOSy, ale wydaje sie ze 1.2 ew. OCW dzialaja spoko - gniazda do zasilania moglyby byc w lepszym miejscu Ja bym bral. Nie warto przeplacac jak dla mnie np. za DFI nf3 lub inne, bo duzo wiecej nie zyskasz, a tez nie sa to niestety super hiper plyty (jak DFI nf4). Vcore mod tzn?? I ile kosztuje te cudo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Aaa poleci mi ktos jeszcze jakieś cudo do 350zl na nForce3 ULTRA? Coś by mój Venice 3000+ jak pozwoli sie wykrecił na 2.5GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...