rafi Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 czesc Mam pytanko odnosnie GeForce256 firmy Creative 32 MB SDRAM. Mam zamiar zaBo|y te stara karte do plyty glownej, ktora obsluguje tylko karty AGP 1.5v. Jeden z opisów tej plyty gl. zawiera taki text : cyt. " AGP 4x 3.3v signaling level not supported. The AGP interface only supports AGP 4x at 1.5v. However there are still some AGP 4x cards that require 3.3v signaling levels which may cause technical troubles. Please check with your video card manufacturer to determine what signaling level your card uses before installing. Czy mój GF256 32 SDRAM bedzie dzialal na takiej plycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 moj brat ma ta karte na asusie cubx agp2x i chodzi jezeli to cos pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ta karta pójdzie na kazdej płycie z AGP4x lub AGP2x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wspomniana karta nie bedzie chodzic na wszystkim a to dlatego ze wpieprza tyle pradu ze hej. Specyfikacja portu AGP dla tamtych plyt przewiduje pobor 10W a takowy Gf256 ciagnie 16. Na 100% dzialaja MX'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 kwestia 3,3V odnosi się do niektórych kart 3Dfx (jeśli się nie mylę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Spokojnie możesz wkładać tą kartę do tej płyty. Sam mam GeForce 256 (Elsa ErazorX) w płycie która obsługuje jedynie grafy pod 1,5 V. Wszystko jest ok i myślę że u Ciebie też będzie! POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...