sowa4 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 witam moze tutaj znajde odpowiedz droga kupna nabylem laptopa HP Pavilion zx5190us wszystko ok ale teraz po okolo roku... bateria przestala "trzymac" - nie stopniowo, powoli, ale nagle- wytrzymuje 46 minut i laptop sie wylacza starale sie wyciagac bateria przy dluzszej pracy na podlaczonym zasilaniu zewnetrznym system (xp pro sp 2) nie pokazuje mi ikonki bateri (tez nie wiem dlaczego) jesli szlag trafil elektronike baterii - jak to sprawdzic i ewentualnie "naprawic"? kupno nowej - duze koszty (dostepna w usa - przynajmniej tylko tam znalazlem) wielkie dzieki za wskazowki pozdrawiam Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 czy cisza oznacza, ze nikt nie jest w stanie mi pomoc? :mur: czy ze moj problem jest tak trywialny, ze nie warto pisac odpowiedzi? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...