Wyczek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Potrzebuję wysłać do wielu osób tą samą wiadomość ale nie chcę żeby w "do" były widoczne wszystkie adresy pod które ją wysłałem, więc zamierzam wysyłaś te majle ręcznie pojedyńczo. Można to zautomatyzować? Odpowiedź pewnie jest trywialna... jak przypuszczam...:D ale nie miałęm nigdy takiej potrzeby żeby to wiedzieć więc każda konstruktywna odpowiedź jest wskazana i mile widziana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 nie chcę żeby w "do" były widoczne wszystkie adresy pod które ją wysłałem, więc zamierzam wysyłaś te majle ręcznie pojedyńczo.Kopia ukryta, BCC itp. (nie wiem jak się to zwie w programie którego używasz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Dzięki, ale mimo to nadal widać że wiadomość została rozesłana też do innych aczkolwiek już nie wiadomo do kogo. Interesuje mnie rozwiązanie które sprawi wrażenie że wiadomość wysłałem indywidualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 jakiś program do rozsyłania spamu (ble) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Niekoniecznie spamu, ja rowniez poszukuje takiego programu i z cala pewnoscia nie jest to SPAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...