igomako Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) no więc - od dwóch dni jestesm baaardzo szcześliwym posiadaczem telewizora LCD 32cale. no i oczywscie ze mnie kusi by go podpiac pod kompa i pykac :] tyle ze - stoi dosc daleko od kompa a nie chce mi sie przestawiac kompa blizej. telewizor pracuje w rozdzielczosci 1360x760, niestety nie ma DVI dla kompa :/ (dla dvd ma :) ) dla kompa ma d-sub. mam kabel d-sub 1,5m, ale to kapke za malo, 3 metry juz styknie, ale pełny luksus by byl gdybym mogl sie przeciagnac 5 metrowym kablem, nawet znalazlem odpowiedni, ekranowany kabel - LINK - i bylo by pieknie i wogle cieszylbym sie jak swina w kartoflach, tyle ze w jakejs tam gazecie branzowej przeczytalem ze kabel d-sub moze miec do 3 metrów długosci, a powyzej tej długosci w rozdzielczosci 1024x768 i wyzszych mogą wystąpić przekłamania w obrazie i obraz może byc rozmyty. to mnie oczywiscie kompletnie nie robi. no i teraz pytanie do was. z waszych doswiadczen, wiedzy, itd - ile moze miec najwiecej długosci kabel d-sub by obraz byl wysokich lotów przy rozdziałce tv? a i przy okazji - ile moze miec najwiecej przedłuzacz usb...? Edytowane 24 Listopada 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 hmm... a moze znalazł sie juz jakis specjalista od tego? powtórze jeszcze raz - rozdzielczosc 1360x760, kabel D-Sub długosci 5m, ekranowany. zakłucenia będą...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piit Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 D-sub do 30 metrów Kable VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...