mbank Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Powiem szczerze, że nie obchodzi mnie ten system i chciałbym go sprzedać po zakupie laptopa. Czy jest to możliwe? Czy można oderwać naklejkę i ją sprzedać z nagranym Windowsem XP Home na płytce (bo z tego co wiem Acer nie daje już na CD). Słyszałem, że potwierdzenie autentyczności to faktura + naklejka. Czy jak komuś dam ksero faORT: ORT: ORT: ktury, naklejkę to znaczy, że ma oryginała, jak przyklei sobie ją na swoim PC? Swoją drogą to debilizm ze strony producentów, że nie pozostawili wyboru system/bez systemu. Przecież windows oem kosztuje z 350zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Nie możesz go sprzedać - preinstalowany system jest sprzedawany na zasadach OEM i można go sprzedać tylko z komputerem z którym był zakupiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Post bez sensu... Sprzedac nie mozesz dlaczego juz wyjasnil marco... A druga rzecz, to ACer ma laptopy bez sysemu takze w swojej ofercie, tylko trzeba ja dokladnie czytac :P Ot tyle bym chcial dodac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbank Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Post bez sensu... Sprzedac nie mozesz dlaczego juz wyjasnil marco... A druga rzecz, to ACer ma laptopy bez sysemu takze w swojej ofercie, tylko trzeba ja dokladnie czytac :P Ot tyle bym chcial dodac :D Aleś mądry... Kolego odpowiedział po moim pytaniu, więc jest ok i post ma sens. I znajdź mi sklep gdzie dostanę Acera 5024 bez XP w dobrej, powtarzam dobrej cenie. Nie obchodzi mnie laptop bez XP w cenie takiego z XP u konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...