Gość Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Dostałem athlona 64 3000+ w wersji boxowej. Pod radiatorem w miejscu gdzie przychodzi procesor znajduje sie chyba pasta a raczej kawalek klejacej sie gumy (tak to wyglada). Uswiadomcie mnie bo zadko kiedy dostaje procesor. Czy to juz jest pasta, jak tak to czy w zupelnosci spelni swoje zadanie czy tez swoja droga naniesc dodatkowo ta, ktora posiadam, a moze pozbyc sie "gumy" i naniesc prawidlowa. Moze troche lamerskie ale wybaczcie, nie siedze w tym. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 to jest dobra pasta, jezeli masz zamiar jechac na boxowym collerku to ja zostaw... przy zmianie na jakies inne chlodzenie mozesz cos innego dac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) to jest dobra pasta, jezeli masz zamiar jechac na boxowym collerku to ja zostaw... przy zmianie na jakies inne chlodzenie mozesz cos innego dac...ta "pasta" po dwóch miechach użytkowania zmienia sie w coś o konsystencji zaschłej poxiliny wiec nie jest dobra Edytowane 25 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiec zrobie tak: zaloze radiator z oryginalna pasta a za 2 miesiace sprawdze jak wyglada i w razie czego zmienie na inna :). W czasie uzytkowania bede kontrolowal temperature by ewentualnie pozniej miec porownanie z wartosciami poczatkowymi przed zaschnieciem pasty kiedy jest swieza i po :). Czekam na dalsze sugestie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...