vajny Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Szukam programu który mogłby nagrywac w formacie wideo wszystko co sie dzieje na monitorze takrze gdy wlnocze gre. Czy moglby mi ktos polecic jakis program tego typu i podac jego nazwe?? Z góry dziękuje wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Szukam programu który mogłby nagrywac w formacie wideo wszystko co sie dzieje na monitorze takrze gdy wlnocze gre. Czy moglby mi ktos polecic jakis program tego typu i podac jego nazwe?? Z góry dziękuje wszystkim. HyperCam(chyba tak jakos) w cos takiego sie bawilem kiedys. Uprzedzam kompa musisz miec wypasionego zeby zgrywac filmy z gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Poszukalem i mam linka jakbys pytal TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Filmiki z gier potrafi zgrywac FRAPS www.fraps.com Poza tym extra mierzy FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A czy jest jakis pogram co w szybkim tempie sciaga fotki z stron np erotycznych ?:D :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Snagit 6 na www.techsmith.com ostatnio ściągnąłem i fajnie zgrywa to co na pulpicie (dużo opcji nagrywania, możliwość kompresji np. do divx), ale nie wiem czy nagra video z gier. Do tego używałem frapsa 1.9. Teraz jest 1.9b (jakieś poprawki do zgrywania video). Ten 1.9 u mnie strasznie przymulał działanie gier podczas nagrywania: stare gry->3-6fps nowe gry->0,1-2fps Proc P3 733, geForce2mx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...