OCMAN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 j.w czym to sprawdzic?podobno scandiskiem:pod winde czy pod dosa?jak on mi to zasygnalizuje...zaczynam sie troche martwic bo podczas uruchamiania kompa sprawdza mi scandiskiem..chociaz niebyl resetowany..(windows swiezy XP)...a i na c.. pojawily mi sie jakies pliki holera wie skond i niemozna usunoc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 O własnie prosilbym o to samo. W jaki sposob spraqwdzic dyskl czy ma badsectory?? Najlepiej pod winda XP i zeby szlo w miare szybko. W gre wchodza wszystkie programy jakie mozliwe, z kazdej serii ,jakies z neta moga byc tez z NU2003 , wszystko co wiecie to napiszcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No to mozna sprawdzic na dwa sposoby 1) ScanDisk tylko cza wlonczyc skanowanie powierzchni i najlepiej uruchomic pod dos A dla Xp to wlonczyc skanuj yski czy jakos tak i tam juz wyskoczy co cza zrobic 2) NU jakies i DiskDoctora odpalic. Acha jak sie juz pojawily to dysk radze oddac do serwisu bo raczej bady sa spowodowane uszkodzeniami mechanicznymi. A i SZUKAJ sie klania a nie NOWY TEMAT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 albo format c:(czy inny dysk) /u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...