Fudoshin Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Czy jesli umylbym procesor (inaczej nie moge wyczyscic do z pasty srebrnej od titana (kurde nie wiem jak moglem tak ch* nalozyc paste i pozniej zdejmujac coolera rozciapac ja po calym procu) a pozniej go osuszyl, to bedzie dzialal? A moze znacie jakis inny sposob? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ktos juz myl procka w wodzie z uzyciem starej szczoteczki do zebow... nie jestem pewien gdzie moze na modelkompz.... w kazdym badz razie jesli dobrze osuszysz nie powinno sie nic stac IMHO. Tylko pozniej mnie nie przeklinaj jak bedziesz szukal nowego proca bo w starym masz zalane swie... mostki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 tez to gdzies widzialem,gosciu umyl amd tb i spoks.Tylko nie zapomni go dobrze wysuszyc przed zalozeniem!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 swojego starego Duron 700 mylem kilka razy szczoteczka w cieplej wodzie na dlugo przed chlopakami z modedkompz... tylko jakos sie tym nie chwalilem bo myslalem, ze to normalne (srebrna pasta...brrr...tylko w cieplej wodzie mi to gowno zeszlo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ja tez kilka razy mylem swoje procki mydlem i ciepla woda i dzialaly. Co prawda juz "umarly" ale to raczej przez extremalne krecenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Ktos juz myl procka w wodzie z uzyciem starej szczoteczki do zebow... nie jestem pewien gdzie moze na modelkompz.... w kazdym badz razie jesli dobrze osuszysz nie powinno sie nic stac IMHO. Tylko pozniej mnie nie przeklinaj jak bedziesz szukal nowego proca bo w starym masz zalane swie... mostki ;)Masz racje juz to ktos pisal a ta osoba byl Dziku. Oto i link do tego artykulu: http://www.podkrecanie.sky.pl/artykuly.php?cel=higiena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 dzieki... to trzeba go bedzie umyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ja swojego celka starego ( mondecino ) mylem ze srebrnej pasty , mydlem i szczoteczka do zebow, wysuszylem , i wlasnie z niego pisze tego posta , wiec dziala P.S. Procki musza byc szczelne bo raczej nie dopuszczalne jest aby do plytki krzemowej ( jadra ) dostalo sie powietrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 ja mylem swojego proca p2 i nie dziala nie wysechl do konca :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Czy jesli umylbym procesor (inaczej nie moge wyczyscic do z pasty srebrnej od titana (kurde nie wiem jak moglem tak ch* nalozyc paste i pozniej zdejmujac coolera rozciapac ja po calym procu) a pozniej go osuszyl, to bedzie dzialal? A moze znacie jakis inny sposob? Ja myłem Durony, Athlony i XPki szczotką do zębów i mydłem wiele razy. Wszystko ładnie się czyści, tylko później wysusz go jakąś suszarką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 mozna myc i plyty glowne, kiedys mylem asusa a7v133 woda destylowana w kuwecie fotograficznej, po prostu wczesniej mialem przeciek i pod chipsetem wziela sie elektroliza zrobila i wszystko bylo w jakiejs soli umazane, woda to dranstwo z pomoca strzykawki zmyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Proc nie gąbka, wody nie pije. Tylko dobrze wysusz żeby zwarcia nie było. Moje K6 po takiej operacji nawet nie zardzewiało :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 No to mojego P4 i radiator od niego czeka mała kąpiel Ps. Upiepszyłem go oczywiście pastą od Titan'a.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 ten Titan to przeklenstwo ja tez go musialem szorowac pod woda :) bo qrcze wypapralem tym wszystko.....pol porca....gpu na geforcie i wiele innych rzeczy :) no to mysle wezem go na ostro i benzyna zaczalem :DDD scieram i nic tylko sie rozmazalo (chociaz jak drugiego proca czyscilem to zeszlo po 30 minutach) a po wodzie i mydelku :) chodzi luxusowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...