Lagier Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 cze all!!! nowy SP od VIA o numerku 4.45 ma poprawiac wydajnosc sprzetu opartego o chipset KT400. Czy testowal juz ktos to, faktycznie zwieksza on wydajnosc?! z gory THX za odp pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 na VIA arena jest maly test tylko ciekawe na ile wiarygodny :/ http://www.viaarena.com/?PageID=211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 moge powiedzieć że w 3marku skok jest o 100 - przedtem miałem 10050 pkt a teraz 10150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Te drivery poprawiają/ wprowadzaja właściwą obsługę AGPx8 w KT400 i Px400, dzięki czemu w tym trybie jest właściwa wydajność ot co! Nie posiadając karty AGPx8 nic się nie zyskuje, albo nie jest to tak wyraźne. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@MELIO Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 No raczej nie jest to aż tak wyraźne, bo coś tam się poprawiło na AGP4x. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a czy jak mam płytę na chipsecie Via KT333 to instalować Via 4in1 4.45?? Porawi to cos?? Czy moze qwrecz pogorszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja to testowalem i wynik roznił się 4ma pkt-mi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...