Gość Soker Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam Szukałem po googlach, po xtremesystems, po tweaku i niewiele znalazłem, poniewaz na dniach bede mial wlasnie takiego procka lecz nie mam pojecia jak to z tymi Clawhammerami było, wiem ze wydajny bo w standardzie ma 2.2GHz i 1MB cache ale czy osiągne na nim cos ponad to 2.2 - niewiadomo, lecz moze jednak ktos z was posiadal procka z identycznej (podobnej serii) i wie cos na jego temat.. Czy do niego konieczne będzie przywalenie cos a'la 64freezer czy wystarczy box AMD ? bo jest on w 0.13um a cos mi sie kiedys o uszy obiło ze strasznie sie grzeja przy wyzszych zegarach ;) Jeśli podczas szukania przegapiłem cos istotnego nie bijcie :) wezcie pod uwage staż B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 To rev C0 (AP) nie obsługuje trybu 2T, słabsza do oc wersja ClawHammer'a(s754).Grzeją się też mocno więc box w stresie na maxa będzie chodził już nie wspominając o hałasie który wygeneruje.Freezer 64 to minimum; do dużego oc może być mało są już wydajniejsze AC. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 To rev C0 (AP) nie obsługuje trybu 2T, słabsza do oc wersja ClawHammer'a(s754).Grzeją się też mocno więc box w stresie na maxa będzie chodził już nie wspominając o hałasie który wygeneruje.Freezer 64 to minimum; do dużego oc może być mało są już wydajniejsze AC. :wink:To że nie obsługuje 2T oznacza iz moje pamięci będą biegać tylko 1T ? Co masz na myśli mówiąc "słabsza do oc wersja ClawHammer'a(s754)", przeciez to jest ClawHammer s754 - chodziło Ci rev? Zamierzam kupić Freezera 64 pr0 B) Nikt więcej juz nic niewie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 !.Tak będzie obsługiwał pracę pamięci tylko w trybie 1T. 2.Są dwie rewizje ClawHammer'a C0 i CG(ta obsługuje 2T) i ta pierwsza generalnie gorzej się kręci od tej drugiej.Mówię generalnie bo jak wiesz w każdej rev trafiają się perełki,średniaki i padaki na którą tarfisz w to już Twoje szczęscie. 3.Freezer 64 PRO powinien styknąć. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...