dsad Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Szukam taniego użadzenia wieleofunkcyjnego.... skaner + drukarka - na tym mi zalezy. Cos do 300zł i z mozliwosci uzulenian tonera przez strzykawe ;) Co mi polecacie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nic, za taką cenę kupisz totalny szajs - sam skaner tyle kosztuje - w ogóle odradzam urządzenia wielofunkcyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsad Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Hmmm lepszy szajs niz nic A co myslicie np o : HP PSC 1410 drukarka - kopiarka - skaner http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=24&grupa=70 LEXMARK X2350 drukarka - kopiarka - skaner http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...pa=142&&s=ceneo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nofy Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Proponuje BROTHER 110c na tej stronie za 299 i firma pokrywa koszt przesyłki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja musze szybko wybrac jakas drukarke do 250zl - co polecacie? - bede jej uzywal glownie do textu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Do czarno białych wydruków polecam używane laserówki... w ogóle kiedyś były lepsze jakościowo drukarki niż teraz - oczywiście zdjęcia teraz piękne wychodzą, ale mechanizmy już nie tak solidne... Z urządzeń wielofunkcyjnych i w ogóle drukarkowatych radzę trzymać się zdala od lexmarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 nie chcę śmiecić, nie znam się a poleganie na opinii ludzi ze sklepu było by czystą naiwnością. Jaką drukarkę wybrać do 300pln prz założeniu że: - drukuję tylko tekst - chcę drukować tanio, uzupełniać strzykawami - wolał bym drukarkę możliwie sprawnie się ruszającą i nie za głośną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...