Skocz do zawartości
pl00b00

zgupialem (grafa - ktora???)

Rekomendowane odpowiedzi

ludzie jusz mam tego dosc. siedze i siedze i qrcze wymyslic nie mmoge, ktora grafe mam wziac do mojego kompa :(. Mam do wyboru u mnie w miescie takie oto karty (uwazam, ze to jedne z lepszych dostepnych, lecz moge sie mylic :P):

Hercules Prophet Radeon 8500LE 64 mb ddr tv&dvi out za 455 zeta lub

Sapphire Radeon 9000 pro Atlantis 128 MB ddr tv&dvi 275/550 MHz za 503 zeta. poprostu doradzcie co jest lepsze (oprocz tego ze HERC ma lepszy obraz i ze 8500 jest szybsze). co sie bardziej oplaca ??? bo mnie jusz costam trafia grrrr :evil: .

i jeszcze jedno pytanko. w moim big miescie nie da rady kupic volcano 7+, bo wszyscy mowie, ze jak sprowadza to drozej wyjdzie niz w sklepie netowym (odrazu mowie, ze nie mam zamiaru tera w necie qpowac). czy dobry bedzie cosik takiego SPIRE 2800+ za 55 zeta (do athonkow 2800+ z miedziana podstawka i automatycznym regulatorem obrotow 8O , ja mam 2000+ procka). bedzie sie cos dac na tym podkrecic chwilowo, bo se powolli kaszana na water colla zbieram i nie da rady tera qpic wszystkiego :(.

sorki ze tak duze, ale prosze pomoc sierocie w potrzebie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tesh niedlugo bede mial herqlesa z niemiec za 99euro :D a karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na w kosmos jak dla mnie jedynym minusem jest brak drugiego ramdaca i slaba podkrecalnosc na stabdardowym biosie a pozatym karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na

zreszta:

http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...lonow&strona=12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem Herca 8500 OEM za 410 + 20(wysyłka), będę go miał we wtorek (chyba)

pozdrawiam

to gdziw wy kupujecie te herce ja najtanszego widziałem za 530 zł w sklepie na tweaku ale nie wiedomo czv będzie dostawa.Kto wie czy będzie dostawa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem Herca 8500 OEM za 410 + 20(wysyłka), będę go miał we wtorek (chyba)

pozdrawiam

to gdziw wy kupujecie te herce ja najtanszego widziałem za 530 zł w sklepie na tweaku ale nie wiedomo czv będzie dostawa.Kto wie czy będzie dostawa .

Gościu miał na Allegro (teraz ma tylko BOX za 480 +wysyłka)

Niby nowe, niby z gwarancją - zobaczymy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie jedynym minusem jest brak drugiego ramdaca i slaba podkrecalnosc na stabdardowym biosie a pozatym karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na 

Rzeczywiście karta jest wyśmienita, i nie ma co jej porównywać do żadnego 9kPro. Podręcalność nie jest taka zła, zobaczcie ile ja wyciągłem ze swojego Herca. :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...