pl00b00 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ludzie jusz mam tego dosc. siedze i siedze i qrcze wymyslic nie mmoge, ktora grafe mam wziac do mojego kompa :(. Mam do wyboru u mnie w miescie takie oto karty (uwazam, ze to jedne z lepszych dostepnych, lecz moge sie mylic :P): Hercules Prophet Radeon 8500LE 64 mb ddr tv&dvi out za 455 zeta lub Sapphire Radeon 9000 pro Atlantis 128 MB ddr tv&dvi 275/550 MHz za 503 zeta. poprostu doradzcie co jest lepsze (oprocz tego ze HERC ma lepszy obraz i ze 8500 jest szybsze). co sie bardziej oplaca ??? bo mnie jusz costam trafia grrrr :evil: . i jeszcze jedno pytanko. w moim big miescie nie da rady kupic volcano 7+, bo wszyscy mowie, ze jak sprowadza to drozej wyjdzie niz w sklepie netowym (odrazu mowie, ze nie mam zamiaru tera w necie qpowac). czy dobry bedzie cosik takiego SPIRE 2800+ za 55 zeta (do athonkow 2800+ z miedziana podstawka i automatycznym regulatorem obrotow 8O , ja mam 2000+ procka). bedzie sie cos dac na tym podkrecic chwilowo, bo se powolli kaszana na water colla zbieram i nie da rady tera qpic wszystkiego :(. sorki ze tak duze, ale prosze pomoc sierocie w potrzebie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Sam sobie odpowiedziałeś z kartą. Bierz Herca bo jest szybszy i ma lepszą jakość obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 no fakt nie zauwazylem lol :D ale poczkam jeszcze na opinie innych. moze ktos sie o tym wiatrku wypowie jesze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tesh niedlugo bede mial herqlesa z niemiec za 99euro :D a karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na w kosmos jak dla mnie jedynym minusem jest brak drugiego ramdaca i slaba podkrecalnosc na stabdardowym biosie a pozatym karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na zreszta: http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...lonow&strona=12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 gdzeiś ty widział herca za 455 zl chyba ze netto .Podaj adres sklepu najlepiej strone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja kupiłem Herca 8500 OEM za 410 + 20(wysyłka), będę go miał we wtorek (chyba) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja wiem ze bede mial za 99euro :D nowka z jednego z wiekszych sklepow z berlina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 teraz sie tylko zastanawiam czy do 1024x768 nie zabraknie mi ramu na karcie po roq czy nawet mniej ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja wiem ze bede mial za 99euro :D nowka z jednego z wiekszych sklepow z berlinaBędziesz zmieniał od razu biosa w tym Hercu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja kupiłem Herca 8500 OEM za 410 + 20(wysyłka), będę go miał we wtorek (chyba) pozdrawiam to gdziw wy kupujecie te herce ja najtanszego widziałem za 530 zł w sklepie na tweaku ale nie wiedomo czv będzie dostawa.Kto wie czy będzie dostawa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Ja kupiłem Herca 8500 OEM za 410 + 20(wysyłka), będę go miał we wtorek (chyba) pozdrawiam to gdziw wy kupujecie te herce ja najtanszego widziałem za 530 zł w sklepie na tweaku ale nie wiedomo czv będzie dostawa.Kto wie czy będzie dostawa . Gościu miał na Allegro (teraz ma tylko BOX za 480 +wysyłka) Niby nowe, niby z gwarancją - zobaczymy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ale mi chodzi ze sklepu .A kto wie czy będzie dostawa tych herców za 530 zł w tym sklepie barwkopm z tweaka bo hce sobie go kupić ale pisze stan magazynowy brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Jak chcesz sklep, to tu jest taniej: http://www.ultramedia.com.pl/sklep/a_cenni...t_id=114&curr=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Iglak - raczej tak bo bez zmiany nie da sie wyjechac powyzej 300/250 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 jakie parametry ma ten herc z tego linka ten z 487 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ja kupuje tego w berlinie: Hercules 3D Prophet 8500LE FDX 64MB DVI TV-OUT 250/240 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Najlepiej to pytanie skiruj do sklepu! Ale z tego co wiem Herculesy 8500LE FDX 64MB są wyłącznie taktowane 250/240 (pamięci 4ns Hynix) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tak odbiegajac od tematu zna ktos pamieci firmy Ramos SDR 133mhz >?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 jak dla mnie jedynym minusem jest brak drugiego ramdaca i slaba podkrecalnosc na stabdardowym biosie a pozatym karta jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>na Rzeczywiście karta jest wyśmienita, i nie ma co jej porównywać do żadnego 9kPro. Podręcalność nie jest taka zła, zobaczcie ile ja wyciągłem ze swojego Herca. :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 no fakt nie zauwazylem lol :D ale poczkam jeszcze na opinie innych. moze ktos sie o tym wiatrku wypowie jesze ??? Sorki ale gdzie w Tarnowie jest ten herc za taka kase?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 twin zmieniales bios bo z tego co wiem to nie da sie wycisnac z pamieci wjecej niz 250mhz na org biosie 7008 dobrze mowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 zmieniałem, to nie jest orginalny tylko jakiś modyfikowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tak myslalem jak ze mamy podobne sprzety podaj ile masz 3dmarkoof chce byc pewny ze wygram z kolega zaklaad powiedzial ze ja na sprzecie jak nizej nie bede mial wjecej niz on na athlo 1600xp i gf 4 mx440 mial kolo 6k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 na czystym systemie, po podkręceniu miałem ok 6000 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 to powinienem dac rade jednak mam troche szybsza magistrale i proca morgana a ty masz spiritfire :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a jak z tv-outem dobrej jakosci bo wsasadzie na tym mi najbardzie zalezy divix puszczam na 32" televizor i jest zajebiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 hmm zaraz to jakos mało myslalem ze wjecej Mikaelus o ile sie nie myle ma na athlon 900mhz i r9000 hyba bez pro 5k a przeciez athlon 900 ma wydajnosc takiego durona tymbardziej z sdramami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 tv out jest zaje..... wypas i wogóle miodzio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 to <span style="color:red;">[ciach!]</span>nie w kosmos :) nie ma to jak Ati Rage theather :D moze znasz jakas strone z biosami do tej karty i opis ktory najlepszy itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 na rage3d artykuł porównujący biosy, tylko chyba są tam same orginalne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...