ndx Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Sorki ale gdzie w Tarnowie jest ten herc za taka kase?? no ja mam kompa w zicomie kupic ale w trolu tez go maja za ta cene. a tak przy kozjia jak zty wiatrakiem bo nikt sie nie wypowiedzial ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ndx myslisz ze dostane build by ati za 100euro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa !Wiem, wiem: ....pamięci min 3,6ns i koniecznie BGA - tylko gdzie i za ile??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 powiem ojcu zeby spr te build by ati ndx moglbys dac pelna sppecyfikacje tego co uwazasz za lepsze prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa !Ja wolę swojego Herculesa na 4 ns, niz jakiegoś badziewnego klona na 3,6. Jedyne co można brać zamiast tego herca le to albo pełny herc :D , gigabyte lub orginalny radek od ati ( tyle że te dwie ostatnie są w polsce juz praktycznie niedostępne ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 w sumie to racja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Czyli co lepsze ? :-) Hercules 8500Le czy Gigabyte 9000pro ??? Sa jakies testy porownawcze? Jakie jest wasze zdanie na ten temat...?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa !Ja wolę swojego Herculesa na 4 ns, niz jakiegoś badziewnego klona na 3,6. Jedyne co można brać zamiast tego herca le to albo pełny herc :D , gigabyte lub orginalny radek od ati ( tyle że te dwie ostatnie są w polsce juz praktycznie niedostępne ) Ty czytac nei umiesz builit by ATI = orginalana karta nie klon ! Specifikacja mojej karty RADEON 8500LE pamieci INFINEON 3,6ns 128mb typ kosci BGA( co tu daje najwiekszy plus zaden kolon nie ma a inei kazdy orginal !! koszt karty maxymalnie 400zl ! (kupywalem 2 miech temu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa !Ja wolę swojego Herculesa na 4 ns, niz jakiegoś badziewnego klona na 3,6. Jedyne co można brać zamiast tego herca le to albo pełny herc :D , gigabyte lub orginalny radek od ati ( tyle że te dwie ostatnie są w polsce juz praktycznie niedostępne ) Ty czytac nei umiesz builit by ATI = orginalana karta nie klon ! Specifikacja mojej karty RADEON 8500LE pamieci INFINEON 3,6ns 128mb typ kosci BGA( co tu daje najwiekszy plus zaden kolon nie ma a inei kazdy orginal !! koszt karty maxymalnie 400zl ! (kupywalem 2 miech temu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 TWIN pozatym ten twoj herc kiepsko sie kreci ! z tego co widze w opisie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 SZymon nie ma zadnego porownania. jak nie masz mozliwosci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tak jak mowi ndx build by ati z 3.6ns pamieciami to beirz herca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 fajane karty kupujecie pamieci 4 ns buuuuu ten kto kopuje w berlinie niech sobeikupi builit by ATI ta sama kasaa !Ja wolę swojego Herculesa na 4 ns, niz jakiegoś badziewnego klona na 3,6. Jedyne co można brać zamiast tego herca le to albo pełny herc :D , gigabyte lub orginalny radek od ati ( tyle że te dwie ostatnie są w polsce juz praktycznie niedostępne ) Ty czytac nei umiesz builit by ATI = orginalana karta nie klon ! Specifikacja mojej karty RADEON 8500LE pamieci INFINEON 3,6ns 128mb typ kosci BGA( co tu daje najwiekszy plus zaden kolon nie ma a inei kazdy orginal !! koszt karty maxymalnie 400zl ! (kupywalem 2 miech temu) taaaa, przecież napisałem że wolałbym orginalnego ati ale w polsce są już praktycznie niedostępne ( szukałem dłuuuugggooo ), a to że Ty o ile się nie mylę mieszkasz w kanadzie i możesz mieć orginała za 400 zł to już inna bajka, TO JEST POLSKA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 TWIN pozatym ten twoj herc kiepsko sie kreci ! z tego co widze w opisie !Bo ma pamięci 4ns ( pewnie gdybym zrobił V-moda to poszły by wyżej, ale nie mam takiej potrzeby, czyt. dalej :D ), ale co z tego że poszedłby mi na 300-310 na 3,6 ns, zysk w wydajności byłby max 5 % ( przy baaardzoo pomyślnych wiatrach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nDx na ile udalo ci sie sfoja podkrecic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nie katowalem tej karty zaraz jak przyniolsem stadart chlodzenie tak jak stala wlaczylem 310.50/317.25 wlaczylem 3Dmarka wynik ponad 1k wiec bylem zadowolny i zostawilem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...