Skocz do zawartości
mateo1977

Wielka prosba do posiadaczy KT4V.

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli ktos z posiadaczy tej wlasnie plyty ( niechodzi mi o KT4 ultra) bylby wstanie sprawdzic cos na tej plytce bylbym dozgonnie wdzieczny.chodzi mi o sprawdzenie numerku controlera I/O.jest to chip tuz obok slotow PCI z nazwa Winbond ( chodzi mi onumer dokladnie pod tym tytulem) zaczyna sie podajze na W............ . mam zamiar ja kupc w poniedzialek a jest to wlasnie dlamnie bardzo wazne . z gory za fatyge bardzo dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje za pomoc. udalo sie i fakt mam farta i stane sie szczesliwym posiadaczem tej plyty (alepiero po swietach :cry:).bo juz za jednym razem chce zmienic procesor(dzisiaj axp1600+)na 2000+ a dopiero wtedy mam chetnego na kupno mojej plytki(k7s5a)i procka(cena 300 za dwie zeczy chyba niejest zdzierstwem z mojej strony bo obie zeczy sa jeszcze na gwarancji). jeszcze raz dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak...w porządku ale nie jestem zadnym overclocerem mam na to za słaby cooler..więc nie pomoge ci w kwestii wykręcania, ni ejestem expertem w tych sprawach ..pewnie raczej ty bys mi pomógł niz ja tobie :o ale jak będę mógł w czyms pomóc to pytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...