romin Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Niestety. Firma Canon wycofała z produkcji całkiem niezłą drukarkę IP 2000. Canon zauważył, że pojawiły tusze (zamienniki) za 1.99 zł. Canon chciałby by kupowano ich orginalne tusze by mieć jakiś zysk ale stało sie inaczej... no trudno.. takie życie. Co myślicie o ich desperackim kroku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basikg Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ja mysle ze jak tak zrobili to zaniedlugo wycofaja całą serię IP przecież do wyższych modeli teżsą zamienniki ja mam IP300 i czarny tusz do niej activjeta kosztuje 10 zl !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ja mysle ze jak tak zrobili to zaniedlugo wycofaja całą serię IP przecież do wyższych modeli teżsą zamienniki ja mam IP300 i czarny tusz do niej activjeta kosztuje 10 zl !! Ja musze szybko wybrac jakas drukarke do 250zl - co polecacie? Dodam, ze IP1500 juz nigdzie nie ma, moge dostac tylko IP1000 za 220zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...