Puli Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam. Mam pewien problem z moim kompem. Otóż gdy wyłączam gry to zamiast ukazania się pulpitu mój komputer się wyłącza. Czasami się tak dzieje gdy wyłączam windows media player :/. Mam Athlona 1,8GB, karta graf radeon 9600. Chciałem zapytać dlaczego tak się dzieje i jak temu przeciw działać. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jaką masz płytę głowną i zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pphilips Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 To moze byc ram, testowales go jakos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) 1. Podaj konfig: - płyta (marka, model) - procek (marka, model) [częstotliwość mierzy się w GHz] - pamięci (marka, ilość) - systym operacyjny (czy jest SP2?) - jaki zasilacz (marka, moc) 2. To może być wina sterowników grafiki lub DirectXa. 3. Jeśli nie znasz tych parametrów kompa, to użyj programu Everest Home Edition (do znalezienia w Sieci). 4. Jeśli czegoś nie wiesz, to pytaj. 5. Poczytaj to koniecznie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Edytowane 25 Listopada 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...