Gość Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 nie zjedzcie mnie za to pytanie ale dopiero teraz po upgradzie moge sobie pozwolic na antyalising wiec mam pytanie...macie to u siebie zawsze wlaczone(quincunx)??? ja to wlaczylem i wydajnosc ok przy tym jest ale np w Neverwinter Nights gdy sa plansze tytulowe(kto gre robil itp.) to jest kaszka na ekranie...potem w grze juz jest ok...dlaczego tak jest????thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 moze zbyt przetaktowana karta ? i w tym momencie jest wykorzystywana w 100pocentach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A ja miałem u siebie włączony quincux i szło spoko - żadnych śmieci na tytułowym ..... spróbuj patcha do gry - ale to już nie to forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Przy quincunx zawsze robi się kaszka... nie wiem po co ten tryb skoro tekstury i wszystko wyglądają przy nim na rozmyte, jakby były o poziom niższej rozdzielczości. Włącz normlaniy AA x2 lub x4, może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...