Wyuteng Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Mam pamięć Kingston KVR400X72C3A/1G 1GB 128 x 64-Bit DDR400 CL3 184-Pin ECC DIMM nie wiem w ogole na jaka konfiguracje komputera moge sobie pozwolić jak by ktoś mogł doradzić co mam zrobić z moim kompem aby troszke szybciej chodził konfiguracja sprzetowa moja to jest takak Zasilacz Chiftec 420 WAT Procesor Celeron D 330 2.66 Mhz 256c Płyta Abit IS7 Soc. 478 Pamięć taka jak opisałem wyżej Karta graficzna Radeon 9600 Pro 256MB/128bit 2 x HDD Seagate 200GB S-ATA , Maxtor 80 GB Ultra ATA 130 CD-REC NEC DL Chłodzenie Orginalne ( w opcji zmiana na zalman na dniach ) Czy mam możliwość delikatnie ten moj nieszczesny komputer podrasować ? aby nie wiem usprawnic go troszeczke w planach zmiana procka na P4 3.0Ghz 2MBc z góry dzięki za pomoc Edytowane 25 Listopada 2005 przez Wyuteng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A może by tak odwiedzić ten dział: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=8 Że nie wspomnę o użyciu tego: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyuteng Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Wszystko wporzadku ale nie znalazlem nic o tych kosciach a zsiedzialem sie i zszukalem tu pol nocy ja dopiero poznaje te forum wiec jesli zrobilem cos nie tak to przeciez mod moze spokojnie przeniesc temat do innej kategorii czy cos w tym stylu a po 2 nie przyszedlem tutaj napisac czy cos robie zle tylko przyszedlem tutaj z zapytaniem jakie timingi dla tej kosci a zalozylem temat w dobrej kategori wiec nie wiem co moze byc zle .. a z procka ile bym wyciagnal przy takim zasilaczu i plycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ty masz jedną kostkę 1Gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 a co tu same wrozki siedza?;) siedz krec i proboj superpi albo memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyuteng Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 hmm jak byl bym w tym dobry to chetnie bym pokombinowal wiedzac ze nic nie zrobie.. a jak sie wiesz jak to po co odopowiadasz do tego tematu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...