Skocz do zawartości
Wyuteng

Jak Mogę Ustawić Tą Pamięć Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pamięć Kingston KVR400X72C3A/1G 1GB 128 x 64-Bit DDR400 CL3 184-Pin ECC DIMM nie wiem w ogole na jaka konfiguracje komputera moge sobie pozwolić jak by ktoś mogł doradzić co mam zrobić z moim kompem aby troszke szybciej chodził konfiguracja sprzetowa moja to jest takak

Zasilacz Chiftec 420 WAT

Procesor Celeron D 330 2.66 Mhz 256c

Płyta Abit IS7 Soc. 478

Pamięć taka jak opisałem wyżej

Karta graficzna Radeon 9600 Pro 256MB/128bit

2 x HDD Seagate 200GB S-ATA , Maxtor 80 GB Ultra ATA 130

CD-REC NEC DL

Chłodzenie Orginalne ( w opcji zmiana na zalman na dniach )

Czy mam możliwość delikatnie ten moj nieszczesny komputer podrasować ? aby nie wiem usprawnic go troszeczke w planach zmiana procka na P4 3.0Ghz 2MBc z góry dzięki za pomoc

Edytowane przez Wyuteng

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko wporzadku ale nie znalazlem nic o tych kosciach a zsiedzialem sie i zszukalem tu pol nocy ja dopiero poznaje te forum wiec jesli zrobilem cos nie tak to przeciez mod moze spokojnie przeniesc temat do innej kategorii czy cos w tym stylu a po 2 nie przyszedlem tutaj napisac czy cos robie zle tylko przyszedlem tutaj z zapytaniem jakie timingi dla tej kosci a zalozylem temat w dobrej kategori wiec nie wiem co moze byc zle ..

a z procka ile bym wyciagnal przy takim zasilaczu i plycie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi