Skocz do zawartości
Tekken666

Wykonywanie Plikow (.bat) Podczas Zamykania Wina?

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to czy da sie gdzies wzucic pliki lub komende aby uruchomil jakis plik (.bat) podczas zamykania systemu??? Cos jak autostart tylko ze podczas zamykania systemu??? (WinXP)

Potrzebne mi to jest gdyz:

Mam gre Pro Evolution Soccer 5 zainstalowana na dysku D ale niestety save z tej gry zapisyje side do moich dokumentow, ostatnio przywracajac backup (Acronis True Image Ruless :) ) zapomnialem o nich i niestety wszystko poszlo w pi... Zrobilem plik bat aby kopiowal te savey na dysk D i chcialem go uruchamiac (tz zeby sie uruchamial) podczas zamykania systemu jak skoncze grac a nie podczas otwierania, czy jest to mozliwe??? Moze cos w rejestrze??

PS: Myslalem takze o zmianie Moich dokumentow na inny folder ale wtedy bedzie mi jakies badziewia zapisywac na D a ja lubie porzadeczek :) (zreszta moich dokumentow nie uzywam).

Ktos wie??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był już podobny topik na forum całkiem nie dawno (chyba zaraz po wakacjach) i ogólnie wyszło na to, że się da.

Niestety nie pamiętam, jak to leciało, ale jestem na 90% pewien, że sgj podał rozwiązanie. Przejrzyj stare posty z udziałem moim i sgj, to powinno coś znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak znalazlem , ale dzieku kumplowi ktory mi powiedzial ze chodzi o gpedit.msc

Ten topic to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=134371&hl=gpedit

Ale za hu*a bym go nie znalazl bez gpedit.msc (szczegolnie ze przegladalem posty sgj :) )

PS: sgj tam nie pisal :)

Edytowane przez Tekken666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie gpedit.msc.

Powiedziałem, że to sgj, gdyż on rozwiązuje 99% problemów z Windowsem, gdy ja już nie mogę pomóc.

Ogólnie zauważyłem, iż poza nim, to mało osób na forum potrafi jakieś kruczki i sztuczki w Windowsie wymienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi