Slaw268 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam mam taki problem: podłączałem dysk kolegi i mi sie zawiesił w pewnym momencie win xp więc odłączyłem jego dysk i się pomieszało troche dysk miałem podzielony na 2 partycje "c" i "d" (na "c" system) a teraz "d" wskoczyło mi na "e", a naped wirtual cd mam pod literką "d"! jak można szybko przywrócić zeby partycja niegdyś "d" była znowu pod literką "d" a nie jak teraz "e" bo mi wiekszość skrutów szuka na "d" a teraz ta partycja jest e z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Program Partition Magic potrafi zmieniac literki dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Tylko po co uzywać partition magica jak mozna to samo zrobić w zarządzaniu dyskami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Prosze o jakieś szczegóły bo ostatnio też tego szukałem i ostatecznie zrobiłem partitionem. Gdzie to się dokładnie zmienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Panel Sterowani->Narzedzia Administracyjne->Zarzadzanie komputerem->opcja zarzadzanie dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Prawym klawiszem na Moj komputer-Zarządzaj-Zarządzanie dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw268 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Poradziłem sobie dzięki należało jeszcze odłączyć dvd i odinstalować wirtual zesetować kompa i dopiero ustawić tam gdzie pisaliście Edytowane 25 Listopada 2005 przez Slaw268 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ale po co takie jazdy? Ja jak chce dwie litery napedow zamienic miejscami, to robie tak (zalozmy, ze chce zamienic D i E): D zamieniam na byle co, np. na P; E zamieniam na D; P zamieniam na E Zadnych restartow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ale po co takie jazdy? Ja jak chce dwie litery napedow zamienic miejscami, to robie tak (zalozmy, ze chce zamienic D i E): D zamieniam na byle co, np. na P; E zamieniam na D; P zamieniam na E Zadnych restartow :) Dokładnie, wystarczy zwolnić w zarządzaniu jąkąś literę, zastąpić i to wszystko. A są ludziska co resetują BIOSY , formatują dyski itd. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 a co jeśli zechce zmienić litere dysku na której mam system zainstalowany? np. teraz utworzylem dodatkowa partycje mimo ze jest na poczatku dysku twardego w MOJ KOMPUTER pokazuje mi jako ostatnią tam mam system zainstalowany e: i chce teraz zamienic E: na C: jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Nie mozna zmieniac liter startowej partycji podstawowej i partycji na której zainstalowany jest system... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...