Skocz do zawartości
szymon4417

Grafa Do 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio coraz poważniej myślę o zmianie grafiki. Teraz mam Geforca MX440 64 mb i zaczyna mnie denerwować jak muszę w prawie wszystkich grach ustawiać 800x600 i wszystkie szczegóły na "low". I tu pojawia się moje pytanie czy opłaca się kupić coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73004345 ?? Będzie duży skok w wydajności?? Będą na tym chodziły nowe gry bez zacięć? Może wybrać coś innego w tej cenie? Myślałem na 9800Se ale ona ma pamięć 128bit i nie wiem czy opłaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takiego...

Jest mioodzio i super sie kręci...

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ruseq te taiwany sobie wiesz gdzie mozesz wsadzic piszesz kurde, ze to zrobione przez ATi a to nie jest prawda! Jakbys widzial kiedykolwiek karte zrobiona przez ATi i przylozyl dla porownania te co Ty sprzedajesz to by Ci wara opadla...

@szymon4417 nie wiesz jak bylo...MSi ma spisana umowe z firma nvidia i wydaje swoje karty pod firma medion zeby nie zlamac umowa (BiG kasa), ktora jest pod jej nadzorem i robia chyba nawet w tej samej fabryce gdzies kolo berlina to jest, karty na prawde solidne!

Konrad164 karty, ktore polecasz sa albo build by taiwan, albo jakies clony powercolora, czyli podrobki podrobek... z tych wszystkich tylko mediona polecic moge, sprawdzona firma, a nie jakies no-name... to jest BiG SHiT!

Edytowane przez BarTweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ruseq te taiwany sobie wiesz gdzie mozesz wsadzic piszesz kurde, ze to zrobione przez ATi a to nie jest prawda! Jakbys widzial kiedykolwiek karte zrobiona przez ATi i przylozyl dla porownania te co Ty sprzedajesz to by Ci wara opadla...

@szymon4417 nie wiesz jak bylo...MSi ma spisana umowe z firma nvidia i wydaje swoje karty pod firma medion zeby nie zlamac umowa (BiG kasa), ktora jest pod jej nadzorem i robia chyba nawet w tej samej fabryce gdzies kolo berlina to jest, karty na prawde solidne!

jedyne z czym sie zgadzam to z podpisem pod twoimi postami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ? To SWiETNIE! Moze mi to jakos uzasadnisz ? Bo ja wiem na czym opieram swoja teorie... Siedzialem w tym chwile i wiem gdzie to mozna bylo dostac i handlowac tym jeszcze za dobre pieniazki...

Sluchaj ja Ci nic nie mowie... mozesz sobie to jakos reklamowac, ale tutaj okolo 10% forumowiczow sie zna na tym i na nic ten reklamowy slang etc.

Edytowane przez BarTweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ufam medionowi. Niby sprzedawca napisał że to MSI ale jakoś nie wierzę <_<

Ja też nie ufałem, ale jak mi poszedł po zmianie standardowego Sunona na Silencera rev3 na 463/801 to mnie zatkało...

Praktycznie każdy kręci sie do XT, a po wgraniu biosu od XT nawet wyżej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konrad164 karty, ktore polecasz sa albo build by taiwan, albo jakies clony powercolora, czyli podrobki podrobek... z tych wszystkich tylko mediona polecic moge, sprawdzona firma, a nie jakies no-name... to jest BiG SHiT!

No ja zdaje sobie z tego sprawe ze to niejest jaks tam wypas firma tylko odpowiednik :mur:

A ja to bym mu radził poczekac na promocje jakies ,gdzie by kupil orginalna karte w cenie tanszego odpowiednika, zblizaja sie święta napewno jakies bedą B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zdaje sobie z tego sprawe ze to niejest jaks tam wypas firma tylko odpowiednik :mur:

A ja to bym mu radził poczekac na promocje jakies ,gdzie by kupil orginalna karte w cenie tanszego odpowiednika, zblizaja sie święta napewno jakies bedą B)

LOL, to jak sie nie wie to sie nie poleca no-name widziales zeby byly promocje kart graficznych, ktorych sie nie produkuje od roku przez referencyjna firme SAPPHiRE ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze cos z mid range czyli x800 (jakas tam wersje) albo wg ostatnich testow tweaka 6600 gt (6600 kupisz i krecisz do gt jak sie da, jezeli nie to po 10 dniach odsylasz tylko kupisz np. w siriusie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi