SlaY! Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Od formata na problem z ekranem Zapraszamy, który pokazuje się przy starci systemu. U kolegów ekran ten utrzymuje się przez sekunde, góra 3, a u mnie 30-40 sekund. :blink: Macie jakieś rozwiązania tego problemu? Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Zainstalowales wszystkie sterowniki? Moze dokladniejsze dane nt komputera? Wrozkami nie jestesmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 mam to samo w sumie od zawsze... hdd staje i czeka, u mnie pomaga klepniecie w enter zacznie mielic i wejdzie :) przywyklem... ale nie powiem ze moglo by wchodzic odrazu bez entera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tak samo mi się dzieje a ArcaVIR, mam go i sią włącza nagle staje na ~1 min i za chwile ładuje się w 2 sek i idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY! Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Zainstalowales wszystkie sterowniki? Moze dokladniejsze dane nt komputera? Wrozkami nie jestesmySterowniki wszystkie zainstalowane. Athlon 2000xp+, 256DDR(wiem, że mało jak na XPka, ale kiedyś dobrze chodziło), GF4 mx 440, płyta: ASRock K7VT2 Edytowane 26 Listopada 2005 przez SlaY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) A IP w karcie sieciowej masz stałe czy dynamiczne ? Jeśli to drugie, to proponuję zmienić na stałe. U mnie tak zawsze też tak było, gdy miałem dynamiczne IP i pobierał adres. Edytowane 26 Listopada 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A IP w karcie sieciowej IP masz stałe czy dynamiczne ? Jeśli to drugie, to proponuję zmienić na stałe. U mnie tak zawsze też tak było, gdy miałem dynamiczne IP i pobierał adres.ale ip przydziela dopiero jak wejdzie do windy :P a wczesniej nic nie robi... zreszta co by mu pomagal enter w tym ? wogole czemu ten enter pomaga ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 powiem wam ze ostanio "pobawilem sie" p2-300@472mhz 128mb(drugie jeszcze w drodze) i sie sporo szybciej laduje niz moj z sigu ;) oba XP na obu IP dynamiczny wiec to raczej nie to, roznia sie tylko antywirami u mnie kasperski a na dziadku NOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 antyvir to tez nie jest, nie mam zadnego nawet instalnietego, tak samo nie mam FW... powoduje to cos co zawsze instaluje na poczatku... stery moze cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 zainstaluj bootvis'a i daj Trace>next boot+drivers to sie dowiesz jaki sterownik ci tak opoznia na starcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 zainstaluj bootvis'a i daj Trace>next boot+drivers to sie dowiesz jaki sterownik ci tak opoznia na starcie robilem, nie wykazal co to powoduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...