rogi23 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam! Posiadam D-linka dsl-504t. Było wszystko pięknie ale pewnego dnia zauważyłem że świeca mi siętrzy diody kontrolujace prace komputerów w sieci. Ja mam podłączone tylko dwa. Sprzęt ten jest bez Wi-Fi więc wykluczam włam. Wgrałem firmware polskojęzyczne ze strony abcdata.pl i dalej to samo. Czy ktoś miał taki problem lub wie jak to rozwiazać?? Proszębardzo o pomoc. Co wogóle sądzicie o tym sprzęcie? Dziękuję i czekam na odpowiedź. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 masz 2 kompy w sieci 2 lan + 1 wan to 3 :P jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 masz 2 kompy w sieci 2 lan + 1 wan to 3 :P jest OK no ok, ale wczesiej aktywne były tylko diody 1 i 2/ a teraz 1, 2 i 4. wiec nadal twierdzisz ze to wan? Dzięi za odpowiedź. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A i zapomniałem dodać... Czy da sie jakoś rozwiązać problem z wczytywaniem stron? Tylko bez głupich odpowiedzi ze sprzedać ten sprzęt i kupić inny. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 nie ma sprzetu bezawaryjnrgo :P sprobuj resta routera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 stawiam na awarię sprzętu - ostatnio padł mi w ten sposób switch :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Co dot <_< ej awari to czy sprzer był też d-linka? i czy producent wymienił na nowy bądź naprawił sprzęt? Ja swojego kupiłem około miesiac temu i gwarancje jeszcze mam :] ale jak pomysle o tym czasie, który bede musiał przeczekać to.... eh :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 wyslij bezposrednio do d-linka na gwarancje do kraka to bedziesz mial szybko zrealizowane jak moj apek :) (4dni) i dostalem new sprzet:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...