got3n Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 a ja wlasnie BTC 6300 na USB szukam i tez nie idze nigdzie dostac same ps/2 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Orgiusz: W tego Dell'a klikałem chwile - wrażenia dość pozytywne. Solidna klawiatura ze standardowym, wysokim, ale przyjemnym skokiem. Btw: Ja tam mam BTC 6300 na PS/2 i jest git. Chyba za bardzo się upieracie przy tym USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Piotrek---> sam juz niewiem jak pisza ze wsad+shift albo ctrl sie blokuje to jak tu grac?:/ a na USB niema tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Btc6300 na ps/2 nie ma nawet co kupować, jeżeli gra się w gry z użyciem ctrl albo shift. np. w cs-a to się na da na tym grać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) media-tech torino MT1210 ok.60 Edytowane 17 Grudnia 2006 przez bertold15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 media-tech torino MT1210 ok.60 Zgodnie z opisem ona ma krótki skok - jestem pewien że mechanizm jest membranowy - on się nie nadaje do krótkiego skoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) TEST wziąłem z pcformat z modelu bezprzewodowego Czym różnią się model BTC 6300 od 6300U i 6300C? 6300 chyba nie ma usb :unsure: EDIT: Moje przewidywania sie sprawdzily 6300 nie ma usb http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:YnRj/13324 6300C Combo ma http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:YnRj/15310 Edytowane 17 Grudnia 2006 przez bertold15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Poszukuje klawiatury do grania jak i do pisania tekstu(Programowanie). Zależy mi głównie na ergonomi oraz trwałości(dużo gam w FPP). Znalazłem coś takiego Revoltec FightBoard Advanced . Na klawiature mogę wydać kolo 150zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 BTC 6300... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 a dokladnie to BTC 6300CL na usb ;) koszt ok 110-130zł No chyba ze znajdziesz zwykla 6300 na usb ale to bylby cud;] Wersji na ps/2 nie bierz poniewaz kombinacja ctrl/shift + wsad sie blokuje wiec do grania nie bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) btc 6300CL Combo btc 6300U obie chodzą na usb, pierwsza jest świecąca Edytowane 18 Grudnia 2006 przez bertold15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 W jakim sklepie internetowym można dostać klawiaturę 6300 w wersji bez podświetlenia na usb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Test test test... Heh nie tutaj [; Dotarlo do mnie Dellostwo. Plastik gladki jak skorka od brzoskwini [; spacja ogromna ( tak 2x wieksza niz standardowe ), uklad znosny - uklad klawiatury chyba slowacki ale dali nakejki...Pff jakbym patrzyl na klawisze przy pisaniu [; ;] [; ;] Rozbraja mnie klik klawiszy. Jest cicha, zadnych zgrzytow plastiku... Za tak malo hajsu dostalem naprawde dobry sprzet :D Pozniej przetestuje pod katem strzelanek i nfs'a... ;] [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich :D Moj pierwszy post tutaj :-P Wlasnie popsula mi sie klawiatura i pisze z ekranowej (wiec przepraszam za bledy). Potrzebuje najlepiej jak najtanszą klawiaturke, tak za gora 30-40 pln. Wymagania B-) 1. Standardowy uklad klawiszy 2. Najlepiej duzy enter, backspace itp 3. Chcialbym zeby byla podswietlana bo duzo w nocy siedze. 4. Najlepiej czarna Niepotrzebuje zadnych dodatkowych przyciskow. Dobrze zeby nie zacinala sie przy ctrl/shift + wsad bo troche duzo gram :P. Duzo pisze (programowanie). Siedze przed pc jakies 10 h dziennie a moze czasem nawet wiecej :blink: Do tej pory uzywalem takiej klawiatury i wiekszych problemow mi nie sprawiala. Niewem czy nie za duzo wymagam jak za taka cene ale kompletnie sie nie znam na klawiaturach wiec pytam sie was o jakas porade w tej sprawie :-P (20 minut to pisalem :twisted: :blink: ) No piszcie cos, przeciez to jest pilna sprawa ! :D Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Hemix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 3. Chcialbym zeby byla podswietlana bo duzo w nocy siedze.W tej cenie podświetlaniej klawiatury nie znajdziesz. Najtańsze zaczynają sie w okolicy 80-100zł. Nie mówiąc o tym że poza jedną klawiaturą Logitecha wszędzie to podświetlenie jest niskiej jakości. Jeśli mam coś zaproponować, to może coś takiego :arrow: http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=9...roducts_id=5596 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Troche sie rozejrzalem i z tego co widze to masz racje. Wiec najlepiej zeby byla czarna ze standardowym rozmieszczeniem klawiszy i malym skokiem. Co mozecie polecic z tych tanszych ? Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Hemix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dołożył bym trochę kasy do BTC 6300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 z usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Wszystko bylo by ok, gdyby nie te entery :angry: Znace jakies inne podobne z usb i normalnym enterem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 co do btc6300 nie wiem czy ja mam tylko takiego pecha czy cos, ale mam ja niecale 3 miechy, spacja jest juz wyraznie swiecaca sie i w dodatku 2 klawisze "o" i "v" nie dzialaja za abrdzo tak jak powinny, maja zupelnie inny klik od pozostalych a "v" trzeba kliknac bardziej z prawej strony ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Chyba nic lepszego na usb w tej cenie nieznajde niz LOGITECH Deluxe 250(btc6300 za droga :P) Mial ktos z nia do czynienia ? I jeszcze jedno, jak jest z tym plaskm enterem, idzie sie do tego przyzwyczaic ? Bo zawsze jak u kogos uzywalem takiej klawiatury to nigdy w niego trafic nie moglem :blink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Naprawdę łatwo jest się przyzwyczaić. Też miałem takie obawy, ale szybciutko przyzwyczaiłem się do do małego entera, muszę powiedzieć, że taki mały nawet lepszy jest - na dobrą sprawę to nie używa się tej górnej części dużego entera. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dzieki mam nadzieje ze tez sie przyzwyczaje, a uzywal ktos tej klawiaturki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Używałem tylko jej "poprzedników" (chyba tak wynika z nazwy, no i tych 250 kiedyś nie było). Czy mi się wydaje, czy ona nie ma podstawki pod nadgarstki? Ja bez tego żyć nie mogę. Mast tej którą podałeś mogę polecić Ci tę http://www.allegro.pl/item153069358_w7_kla..._black_usb.html Wszystko spoko, wygodna itd, ale ścierają się napisy po jakimś czasie... Cóż, w tej cenie niczego zachwycającego nie kupisz po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron1956 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) wiecie moze w ktorym sklepie internetowym sa jeszcze benq x730? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez gawron1956 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Przeczytalem all co pisaliscie i teraz juz nie wiem ;] chcialem logi g15 pozniej ultrax a teraz spodobal mi sie Logitech UltraX Cordless Media Desktop, ma to ktos ? cos powie i o tym ? Dzis bawilem sie w empiku g15 i sam juz nie wiem dziwnie twarde te klawisze. grac duzo nie gram ale boje sie ze ultra flatx ma za maly skok i niechcacy bede wciskal. Prosze o wypowiedz kogos kto ma g15 i jej uzywa i tego UltraX cordles bo o flacie tu juz duzo osob sie wypowiedzialo. Jak ktos chce mx5000 zestawik to moge opchnac, prawie nowy bo mi sie znudzil dlatego mysle nad g15 lub flatem jakims. Pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 co do btc6300 nie wiem czy ja mam tylko takiego pecha czy cos, ale mam ja niecale 3 miechy, spacja jest juz wyraznie swiecaca sie i w dodatku 2 klawisze "o" i "v" nie dzialaja za abrdzo tak jak powinny, maja zupelnie inny klik od pozostalych a "v" trzeba kliknac bardziej z prawej strony ;/ Na mojej po pol roku swieci sie spacja z jednej strony (w tym miejscu, gdzie zazwyczaj naciskam), do tego srebrny lakier obudowy sie wytarl tuz obok tego miejsca i wylazi bialy plastik :? Mechanicznie jest jednak bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 btc 6300 jest raczej nie do dostania z usb więc jaką inną klawiature tej klasy polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) juz to gdzies mowilem jest kilka modeli BTC 6300 6300U jest na usb na necie ich raczej nie ma pozostaje zamówic w jakims malym sklepie PS: KLAWIATURA moze sie cala wytrzec, kto tam patrzy na nią, byle by byla wygodna, no chyba ze szukacie wzrokiem klawiszy, to wytarta farba przeszkadza...... EDIT media-tech TORINO ( http://www.media-tech.pl/show_item.php?id=1189&lang=pl ) i-box phanton ( http://www.i-box.pl/produkty/show.php?hps=phantom ) W któryms pcformacie byl test zestawow "klawiatora + myszka". Znalazlem odpowiedniki tych modeli. Ibox 2 miejsce, media-tech 3, a4tech z pierwszego miala odpinana podkladke i klawisze byly troszke za wysokie 8mm) na 14 innych modeli (niekiedy duzo drozszych, a btc tam nie bylo-niestety) MAM ten test w pdf... Edytowane 28 Grudnia 2006 przez bertold15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxzco Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Widze ze z tymi BTC sprawa jet beznadziejna!Moje pytanie jest oczywiste:co innego mozna qpic za ta cene podobnej jakosci?juz si epogubilem zupelnie! Jeszcze jedno pytanko:) Czy w takim razie w wyzej wspomnianej Logitech Delux 250 problem wsad+shift/ctrl nie wystepuje?Tez jest pod ps2 a w moim starym media techu jest cos takiego:( Bardzo wysokie klawisze ma ten Logitech? Jeszcze jedna poprawka:) Znalazlem ten model w wersji pod USB i z 3letnia gwara;)! http://www.allegro.pl/item151656119_logite...a_nowa_usb.html Uzytkownikow tego sprzetu chcialem jeszcze dopytac o glosnosc pracy? Edytowane 28 Grudnia 2006 przez koxzco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...