wilk100 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dzis ja wyciolem , myslalem ze frez spale mimo chodzenia ale w miare udalo sie , dam pozniej lepsze zdjecia bo te telefonem robilem, nie mam jescze efektywnego podswietlenia. Wycinanie trwalo jakies 20 minut Plexe podgrzalem i ufromowalem na nierownosciach boku obudowy takze dosc dobrze teraz przylega. I jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Very nice. Tylko mógłbyś jeszcze te chrapy zaszpachlen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 gites...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Super wycięte!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Profesjonalna robota. Widac doswiadczenie, i jakies pojecie na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 no fajnie wyciete :) ale.... ;] te wklesle kratki mogles najpierw zaszpachlowac przed malowaniem a nie tak na szybko wszystko :> no i teraz psuje to ogolny efekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 gut.. a co dalej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Wydaje mi sie ze docelowo bedzie pomalowany bok w proszkowni , pozniej dotne plexe tak aby wpasowac ja w te dziury zamiast podklejac od tylu. Pierwotnie mialo byc tak ze wytne okno i wstawie plexi a na niej wygraweruje 3dfx ktorego mozna podswietlic katodą. Edytowane 27 Listopada 2005 przez wilk100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 PIEKNA robota - Gratuluje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Bardzo gustowne wykonanie, co do tych kratek to zgadzam się z Radek_BVB powinienieś coś z nimi zrobić. Reszta ok [prof.] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) very ładne, robisz na zamówienie ;) wnętrze litery 'd' jest przyklejone na pleksie tak? poza tym, musisz sie na tym naprawde znać! 8O Edytowane 27 Listopada 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 pr0 ;] chociaż 3dfx to już historia :rolleyes: teraz mogłeś dać nv lub amd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mkl- to fakt ze historia ale ja nadal jestem wielkim fanem:) hinco- tak srodek "d" jest na pleksie przyklejony Tak naprawde to nie jest trudna robota , trudny jest dostep do takich narzedzi jak ploter frezujaco grawerujacy. Kazda dobra firma reklamowa powinna go miec. Kosztow nie znam takiej pracy ale wydaje mi sie ze okolo 100 zł. A sluchajcie czy plexa oklejona folia mrozona , nie dala by ladnego efektu czy tylko podswietlic od spodu katoda jak juz wspomnialem bo taki pomysl mi dzis wpadl . Mowie dlatego ze mrozona bo myslalem o zmatowieniu plexy ale to jednak az tak rownomiernie nie zmatowie. Minusem tego bedzie ze nie bede wiedzial co jest podswietlone w srodku obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...