El Chupacabra Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 jesli mam geforce 2mx 200 agp 4x to jak kupie nowa plyte glowna w ktorej agp wynosi 8x czy nastapi konflikt czy grafika pojdzie gladko czy moze wogole nie pojdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 jesli plyta obsluguje agp x4 to nie bedzie problemu a spora czesc plyt z agp x8 obsluguje x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A są wogóle takie co obsługują 8x a nie obługują 4x :blink: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Na płycie z AGP x8 odpala wszystkie grafy z AGP x8 lub x4. Nie odpalą karty obsługujące co najwyżej AGP x2 lub x1. Wienc możesz spokojnie zmieniać płytke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 oki thx za help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja mam Rive TNT 2 (bodajże agp 2X) i bez problemu mi śmiga na płycie 8x :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Reasumując: Jeżeli masz wyższe AGP na karcie niż na płycie-zadziała 1x,2x może nie zadziałać na nowych płytach głownych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...