Gość Wintereq Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam, Niedawno zaopatrzyłem się w nowe głośniczki Creative'a SBS 350 2.1. Początkowo wszystko było OK, świetnie grały, bardzo mocny bass, ale od jakichś kilku dni, słuchając Winampa słyszę jakieś zniekształcenia dźwięku w muzyce, których wcześniej nie było. Pomyślałem, że to może coś z ustawieniami w sterownikach lub w samym Winampie, dlatego zaktualizowałem stery do SoundStorma do wersji 4.64 i przeinstalowałem Winampa do najnowszej wersji bodajże 5.12. Niestety nadal ten problem występuje, muzyka w grach jest dobrze odtwarzana o dziwo :/ Próbowałem użyć innego odtwarzacza, ale również są jakieś problemy, a mp3 są na pewno dobre! W czym może być problem? Sprawdziłem kable i zasilanie i wszystko wygląda, że jest OK. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) http://forum.purepc.pl/Creative-Piszczace-...ki-t165847.html niestety nie znam dokaldnie Twojego modelu glosnikow jednak z tego co pamietam zadrzalo sie przypalenia wzmaka albo uszkodzenie samych glosnikow przez nadmierne ich eksploatowanie na granicy znieksztalcen oraz mocy .... pozatym podepnij je pod jakis odtwarzacz albo wykorzystaj dobre sluchawki celem odnalezienia zrodla zaklucen ;] powodzenia ;] Edytowane 26 Listopada 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...