kabull Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Pare dni temu w najbardziej potrzebnym momencie na całkowicie zapchanym dysku niewiadomo skąd pojawiło się 98mb wolnego miejsca. Na dysku przez cały czas było ok.128kb wolnego. Następnego dnia wszystko powróciło do normy a teraz jest tam ok 58mb wolnego miejsca. Czy ktoś wie w jaki sposób to wszystko się odbywa? Jeśli nie to jestem skłonny uwierzyć w to że przenajświętsza panienka maryja ma władzę nad MOIM :twisted: kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 a jaki masz system może to być przywracanie systemu czasami się zwalnia troche miejsca żeby zrobić kopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 windows 98 ale chce wreszczie do g...o na cos zamienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 to nie jest ingerencja boga lecz plik swap file ktory zmienia swa objetosc zaleznie od za[potrzebowania na pamieć (mozna sobie ustawic ile sie kce max. w systemie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Całe szczęście że nie panienka Maryja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 albo czysci ci historie internetu albo tez kosz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Historia chyba tyle by niezajęła a kosz jest zazwyczaj pusty. Kur.. teraz 59.9mb. Spisek!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 to napewno pliczek wymiany raz ma 50 a raz 150 megasow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 jak to co bledy dychola - zrob scandiska i powinno byc ok - pod win98 se to norma ze sie tak dzieje :) a tak btw to kiedys robilem defraga moim ulubionym ;) programem Diskeeper (niech @&@#&@#O@*#)_+)+_)!@#_) trafi jego tworcow) - siedze patrze jak zapieprza to wszystko z predkoscia dotat niespotykana w standardowym defragu:) i patrze i oczom nie wierze - coraz wiecej miejsca mi przybywa na dysku :))) nagle zorientowalem sie ze to zbyt slodkie jest i przerwalem defraga i okazalo sie ze ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y Diskeeper spieprzyl mi wszystkie dane podczas defragmentowania :-/ i stad to wolne miejsce heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Popieram ! - Oby do końca życia męczyła ich czkawka ! Ja również chciałem zdefragmentować sobie dysk tym g....m, na całe szczęście zrobiłem to jedynie z częścią dysku przeznaczoną na XP. Po całej operacji zamiast XP piękny niebieski ekran ! Wywaliłem to g...o od razu razem z tą przeklętą windą ! Pozostaję przy ME i jego narzędziach (nawet tak wolno nie działa defragmentacja - 80 GB dysku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Historia chyba tyle by niezajęła a kosz jest zazwyczaj pusty. Kur.. teraz 59.9mb. Spisek!!Może to być temporary Internet Files ( u mnie z dnia na dzien przybywa 200 MB) a tak na marginesie to mam ten sam problem i choć zmniejszyłęm swapa do 210 MB i przejechałem go gruntownym scandiskiem i to nic mi nie dalo (a tak poza tym to mam chyba bad sectory i chyba uszkodzony dysk fuzycznie) ((nigdy nie wyjmowany z kompa)) DZIWNE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 W temporary internet files mam ok 7mb. Scandisk coś zadziwiająco szybko działa :? . W ciągu dwóch godzin przybyło mi 2mb wolnego. Mam już dosyć tego g...a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...