Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Pare dni temu w najbardziej potrzebnym momencie na całkowicie zapchanym dysku niewiadomo skąd pojawiło się 98mb wolnego miejsca. Na dysku przez cały czas było ok.128kb wolnego. Następnego dnia wszystko powróciło do normy a teraz jest tam ok 58mb wolnego miejsca. Czy ktoś wie w jaki sposób to wszystko się odbywa? Jeśli nie to jestem skłonny uwierzyć w to że przenajświętsza panienka maryja ma władzę nad MOIM :twisted: kompem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to co bledy dychola - zrob scandiska i powinno byc ok - pod win98 se to norma ze sie tak dzieje :) a tak btw to kiedys robilem defraga moim ulubionym ;) programem Diskeeper (niech @&@#&@#O@*#)_+)+_)!@#_) trafi jego tworcow) - siedze patrze jak zapieprza to wszystko z predkoscia dotat niespotykana w standardowym defragu:) i patrze i oczom nie wierze - coraz wiecej miejsca mi przybywa na dysku :))) nagle zorientowalem sie ze to zbyt slodkie jest i przerwalem defraga i okazalo sie ze ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y Diskeeper spieprzyl mi wszystkie dane podczas defragmentowania :-/ i stad to wolne miejsce heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram ! - Oby do końca życia męczyła ich czkawka ! Ja również chciałem zdefragmentować sobie dysk tym g....m, na całe szczęście zrobiłem to jedynie z częścią dysku przeznaczoną na XP. Po całej operacji zamiast XP piękny niebieski ekran ! Wywaliłem to g...o od razu razem z tą przeklętą windą ! Pozostaję przy ME i jego narzędziach (nawet tak wolno nie działa defragmentacja - 80 GB dysku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia chyba tyle by niezajęła a kosz jest zazwyczaj pusty. Kur.. teraz 59.9mb. Spisek!!

Może to być temporary Internet Files ( u mnie z dnia na dzien przybywa 200 MB) a tak na marginesie to mam ten sam problem i choć zmniejszyłęm swapa do 210 MB i przejechałem go gruntownym scandiskiem i to nic mi nie dalo (a tak poza tym to mam chyba bad sectory i chyba uszkodzony dysk fuzycznie) ((nigdy nie wyjmowany z kompa)) DZIWNE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...