Jajo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dzis kupilem zestaw z ta wlasnie plyta plus semprona 3000+. Jest to plyta z gniazdem 939. z zintegrowana grafa ale mozliwoscia zainstalowania innej na pcx. Za komlep plyta proc chlodzenie zaplacilem 570zl!!!!! (sam venice kosztuje 630zl box) , co wydaje mi sie niska cena. Tymbardziej ze ostatnio procesory strasznie poszly cenowo w gore. Poki co zbieranm kase na nowa grafe wiec zintegrowany uklad jest idealnym rozwiiazaniem. W necie nieco o tej plycie poczytalem i nie jest to plyta do overclockingu , ale mimo wszystko wzialem sie za podkrecanie i poki co udalo mi sie osiagnac: 1800@ 2250 9 *250 prome stable 1h torture test htt 675 3*225 Wydaje mi sie ze za te pieniadze jest to bardzo dobry wynik. Jesli ktos posiada ta plyte niech pisze ile udalo mu sie wyciagnac!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Tak wybacz za pomylke Edytowane 26 Listopada 2005 przez vice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) dzis zakonczylem oveclockig tej plyty wyciuslem ile sie da i tak: proc chodzi na 2300MHz 9*255 HTT 1020 255*4 (sam jestem zdziwiony):) pamieci w dualu chodza na 416MHz 3-3-3-6 Wiec mysle ze niezle. Podelrzewam ze gdybym mial mozliwosc podniesienia napiecia na procu to wyniki byly by lepsze, ale i tak uwazam ze za te pieniadze jest conajmniej dobrze!! Pozdrawiam Edytowane 27 Listopada 2005 przez Jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek860513 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jak jest ze stabilnością tej płyty głównej i jakie ma osiągi?? Zą jakieś zwiechy albo niedociągnięcia?? Proszę o info gdyż chcę kupić ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 dzis zakonczylem oveclockig tej plyty wyciuslem ile sie da i tak: proc chodzi na 2300MHz 9*255 HTT 1020 255*4 (sam jestem zdziwiony):) pamieci w dualu chodza na 416MHz 3-3-3-6 Wiec mysle ze niezle. Podelrzewam ze gdybym mial mozliwosc podniesienia napiecia na procu to wyniki byly by lepsze, ale i tak uwazam ze za te pieniadze jest conajmniej dobrze!! Pozdrawiam a nie da sie pod windowsem jakos podniesc napiecie? Jak sie sprawuje c'n'q na tej mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Tutaj macie recenzję tej płyty. Jest to chyba jedyna ciekawa propozycja na 6100 - będziemy jeszcze testować Asusa - ale nie wiem czy uda się przegonić Gigabyte'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Lepszym wyborem jest Asrock z integrą...plyta osiaga ponad 300htt cena podobna...moja jest na 754 ale jest tez taka sama na 939 Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czendler Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ..... zaplacilem 570zl!!!!! ..... Gdzie kupowałeś ten zestaw? dobra cena Ja też chce sobe coś takiego sprawić. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fair_slow_up Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tez wlasnie kupilem ten zestaw, w tej samej cenie. Na gieldzie komputerowej w Katowicach. Nowka oczywiscie. Jeszcze nie podkrecalem. C'N'Q na tej plycie sprawuje sie bardzo dobrze. Moj dysk SATA II z NCQ dziala na niej elegancko. I w ogole nie mam do niej zadnych zastrzezen, oprocz braku regulacji napiec w BIOS'ie. A plyta z procem 570 PLN, czyli ponizej ceny samego najtanszego zwyklego Athlona 939 heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czendler Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 W końcu też kupiłem ten zestaw :D , nawet jeszcze taniej Ale mam problem taki jak tu : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182512 (długie przejście pomiędzy BIOSem a WINem, spotkał się ktoś z was z tym problemem ? Bo juz mnie szlak trafia jak mi się komp włącza :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marce Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 W końcu też kupiłem ten zestaw icon_biggrin3.gif , nawet jeszcze taniejA można wiedzieć gdzie i za ile? Ja najtaniej znalazłem za 587zł z chłodzeniem od BOX'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...