sinus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Wiem, że to archaiczne karty. :lol: :lol: :lol: ale... Moja dziewczyna ma kompa z cyrixem 166 i karte graficzna "STB Velocity 8mb Vmemory", konkretniej 2X4mb, a ostatnio wydobyliśmy z starego 486 Tridenta, niestety nie wiem jaki to model. Karta jest na pci i na procesorze graficznym pisze: Trident TGUI9440 B31061.3-TS.H 13TREV-AS 9513 TRIDENT '94cO TO ZA KARTA I CZY OPŁACA SIE WYMIENIC NA NIA TEGO STB????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 To jest trident 9440, występowały 0,5-4MB z tego co pamiętam. Zostaw tego STB. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 ALE Z TEGO CO MI SIE ZDAJE TO JEST TAM 8 KOŚCI PAMIĘCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 A PISZE NA NICH _ F 81C4256A60 JAPAN 9509 T10 PJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 A, że się tak zapytam, CO chcecie przez to uzyskać ? ? ? Jedyna zmaina może być w JAKOŚCI obrazu .. ale to najlepiej sprawdzicie Łosobiście ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 sinus -> Ehehe masz szczęście, bo ktoś tutaj jeszcze te karty pamięta, ale za kilka lat to już tak łatwo nie będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ALE Z TEGO CO MI SIE ZDAJE TO JEST TAM 8 KOŚCI PAMIĘCI.No i co z tego, każda ma max. po 256 lub 512kB a to daje Ci max 4MB. Miałem takiego tridenta w pierwszym kompie i miał 2MB. Tak że ja obstawiam raczej że ten twój też tyle ma. Pozdr. Ten STB to mniej więcej odpowiednik S3Trio czy się mylę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja gdzieś tam mam stb velocity 128 i s3 trio 3d --szczerze mowiac zostaw STB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 swojego czasu działałem na tych kartach i (jeśli cokolwiek tu można polecić) polecam STB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Koniecznie zostaw kartw STB!!! To firmowa wersja Tsenga ET6000 i byla to jedna z najlepszych kart w tamtych czasach. I do tego masz 8Mb pamieci... Sam mam jeszcze w ktoryms pudle takie cudo, ale z 4Mb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...