demon92 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Stop pier******m łanczuszkom. Kto nie lubi łanczuszków to niech się wpisuje i pisze co o tej stronie myśli. http://www.lancuszki.prv.pl/ Ja jestem jednym z tych co nie lubią łanczuszków i uważam że strona jest fajna poprostu wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 do mnie i tak takie bzdury nie dochodza a wysylajacy otrzymuje odpowiednie info :) wiec no problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 czy ten temat nie jest kolejnym lancuszkiem ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Heh, ja mam plugin AntySyf w tlenie, takze do mnie też nie dochodzą, a jak dojdą to uaktualniam liste "czarnych" wyrazów i spokój na jakiś czas, a i wysylajacy otrzymuje zwrotną wiadomość:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Boze, lanczuszki sa beznadziejne to fakt, ale po co robic zara strony... poprostu zblzgaj tego co ci wysle lancuszek i spokoj a nie siejesz panike w szeregach forumowiczow ;p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Właśnie Pioorek mądre słowa. Popieram w 100%. Też bluzgam jak ktoś wysyła do mnie takie p_i_e_r_d_o_ł_y ! ; ] EOT ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 To Twoja Strona i ją reklamujesz? Jak tak to zły dział <_< A co do łańcuszków to firewall w kadu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Użytkownik Krzysiek Z. napisał: Wiesiek umiera. Jego zycie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisac. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzataczka z bloku Wieska i jednoczesnie przyjaciólka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele juz mozna zrobic - Wiesiek jest skazany na smierc. Pomysl, jak straszne musi byc zycie z wyrokiem. A wszystko zaczęlo się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieska, niejakiego Czelawa Dz. .. Ale jest jeszcze szansa! Mozemy pomóc Wieskowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodzila się sponsorowac kampanię ratowania Wieska. Za kazde przeslanie tej wiadomosci nowej osobie, firma WDUPEX wplaca na konto Wieska 2 ruble bialoruskie. Uzbieralismy juz 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartoscia okolo 26 groszy. Jezeli uzbieramy 1,50 zl mama Wieska będzie mogla kupic mu mineralkę w osiedlowym sklepie spozywczym i jej syn będzie uratowany (byc moze wystarczny nawet na regeneracyjna zupkę chińską). Tak więc nie czekaj! Los Wieska lezy w twoich rękach! W tak latwy sposób mozemy mu pomóc... To jest lańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jesli srasz na lańcuszki szczęscia wyslij ten lańcuszek wszystkim. Jesli wyslesz to : 5 osobom- nic sie nie stanie, 10 osobom - nic sie nie stanie, 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie, 20 osobom - zgadnij co sie stanie ... NIC ! 666 osobom - tez sie [ciach!]a nic nie stanie Otoz to: Nic sie [ciach!]a nie stanie ! Ania nie wyslala lańcuszka i nic się jej nie stalo, Grzesiek wyslal lańcuszek i nic mu sie nie stalo Robert nie wyslal lańcuszka i [ciach!]lnal go tramwaj, ale nie wiadomo jaki byl zwiazek z lańcuszkiem. Powiedzmy razem : SRAMY NA ŁAŃCUSZKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 http://atrapa.net/chains/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) www.nielancuszkom.prv.pl Edytowane 26 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Heh, ja mam plugin AntySyf w tlenie, takze do mnie też nie dochodzą, a jak dojdą to uaktualniam liste "czarnych" wyrazów i spokój na jakiś czas, a i wysylajacy otrzymuje zwrotną wiadomość:] Mam ten sam plugin i chciałbym się ciebie zapytać, skąd bierzesz uaktualnienie do tej listy ? Sam wpisujesz ? Jeśli tak, to w jaki sposób :P Nie widziałem tam żadnego pliku do konfiguracji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Wpisuje w "definicji łańcuszków". Zaznaczam kilka linijek i wklejam je na ostatnią linijke w definicji i potem zmieniam. Enterem nie można dodawać, ja dodaje poprzez kopiuj wklei i zamiane. Mam nadzieje, że choć troche zrozumiałeś;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Nie ma to jak Jabber - zero smiecia, Gadu-Gadu do piachu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A ta z [gluteus maximus] strona to kolejny ŁANCUSZEK ... takze baj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Mam ten sam plugin i chciałbym się ciebie zapytać, skąd bierzesz uaktualnienie do tej listy ? Sam wpisujesz ? Jeśli tak, to w jaki sposób :P Nie widziałem tam żadnego pliku do konfiguracji :? Wpisuje w "definicji łańcuszków". Zaznaczam kilka linijek i wklejam je na ostatnią linijke w definicji i potem zmieniam. Enterem nie można dodawać, ja dodaje poprzez kopiuj wklei i zamiane. Mam nadzieje, że choć troche zrozumiałeś;) Tlen.pl\plugins\AntySyf\AntySyf.def latwiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ijeeeeeeee ;] Dzięki : * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Łancuzki sux! Zabić je wszystkie... Kiedyś pewien mój znajomy przesłał do mnie jakiegoś durnego łancuszka i tam pod koniec było że niby po wysłaniu tego xx osobom sie film wyświetli... I ja go sie pytam czy w to uwieżył, a on że nie, tylko rozsyła z przyzwyczajenia - a nuż... Normalnie gdy widze łancuszka (od kogoś spoza listy) to upomnienie żeby nie spamować + blok i spokój... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Łancuzki sux! Zabić je wszystkie... Kiedyś pewien mój znajomy przesłał do mnie jakiegoś durnego łancuszka i tam pod koniec było że niby po wysłaniu tego xx osobom sie film wyświetli... I ja go sie pytam czy w to uwieżył, a on że nie, tylko rozsyła z przyzwyczajenia - a nuż... Normalnie gdy widze łancuszka (od kogoś spoza listy) to upomnienie żeby nie spamować + blok i spokój... Jezeli dostaje lancuszka od osoby spoza listy to odrazu BAN, zero gadania, odrazu ma to na co zasluzyl :wink:. A jak wysle mi osoba z listy to dostaje takie zjeby (obojetnie kto by to nie byl), ze wie wtedy, ze do mnie sie nie wysyla. I dostalem moze z 10 lancuszkow w okresie jednego roku, a to zasluga "wytlumaczenia" ludziom, ze do mnie wstep wzbroniony :). Takze juz sie nauczyli, nie ma to jak dobrze wychowac :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Jezeli dostaje lancuszka od osoby spoza listy to odrazu BAN, zero gadania, odrazu ma to na co zasluzyl :wink:. A jak wysle mi osoba z listy to dostaje takie zjeby (obojetnie kto by to nie byl), ze wie wtedy, ze do mnie sie nie wysyla. I dostalem moze z 10 lancuszkow w okresie jednego roku, a to zasluga "wytlumaczenia" ludziom, ze do mnie wstep wzbroniony :). Takze juz sie nauczyli, nie ma to jak dobrze wychowac :P.Też się denerwuję jak mi ktoś z listy przysyła takie głupoty i podobnie reaguję jak ty :) Niektóre łańcuszki są śmieszne ale zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy to rozsyłają. Jak można mieć dobra zabawę z rozsyłania wiadomości typu "wyślij to do x ludzi a wtedy...". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) a wy chyba macie problemy ze soba :> bluzgacie te osoby zeby byc elo :> ja jak dostane lancuszek to trudno ;x nie czytam go nie wysylam poprostu nic nie robie a wy sie wpieniaacie jakbyscie musieli 1523q3463522546342345242342 razy kliknac okienko z wiadomoscia -.- btw a moze boicie sie ze stanie sie cos zlego wam :> a nie chce sie wysylac tego do miliona osob [; :P Edytowane 27 Listopada 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Brawa za odwagę! Też jestem przeciwko łańcuszkom. Po co komu taki syf, spam. Strata czasu. Ci co to robią to chyba naprawdę nie mają już nic inteligentniejszego do roboty. Już dawno przestałem reagować na takie bzdury. Mam to wszystko gdzieś. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Najlepszy łancuszek był z plotką, że niby gadu gadu ma być płatne :lol: Cały czas dostawałem info od ludzi, że trzeba jakieś sms'y wysyłać itd. Najlepsze w tym wszystkim było to, że jeden matoł przyszedł do mnie, zaczyna mi o tym nawijać i potem hasło - ja już sobie numer zarezerwowałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ja pamiętam jak wszyscy czekali aż się pojawią te filmiki, o których wspomniał AragornPL. Normalnie pompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 to jest nawet fizycznie niemożliwe żeby cokolwiek po wysłaniu 10 wiadomości się wyświetliło, otworzyło itd. kto w takie coś w ogóle wierzy!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 to jest nawet fizycznie niemożliwe żeby cokolwiek po wysłaniu 10 wiadomości się wyświetliło, otworzyło itd. kto w takie coś w ogóle wierzy!?jak to kto... naiwne 16 latki z psychika typu "poklikash??????????????????" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 to chyba 13stki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jak to kto... naiwne 16 latki z psychika typu "poklikash??????????????????"I nie tylko. Znam ludzi w moim wieku (23), którzy wierzyli w podobne bzdury. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Najwięcej łańcuszków wysyłają dziewczyny (12-15 lat), bo są niestety głupie. Wierzą, że jak wyśla jakiś łańcuszek do 10 osób to jutro będą mieć chłopaka. Nasze społeczeństwo z biegiem czasu staje się głupsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wierzą, że jak wyśla jakiś łańcuszek do 10 osób to jutro będą mieć chłopaka.Normalnie ten tekst mnie powalił :D Niestety taka jest prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) czy ten temat nie jest kolejnym lancuszkiem ?Zgadzam się, bo jakby nie patrzeć te pier****nie łańsuszków to nowy rodzaj łańcuszków(właściwie stary) o którym nikt nie zdaje sobie sprawy(chyba). a wy chyba macie problemy ze soba :> bluzgacie te osoby zeby byc elo :> ja jak dostane lancuszek to trudno ;x nie czytam go nie wysylam poprostu nic nie robie a wy sie wpieniaacie jakbyscie musieli 1523q3463522546342345242342 razy kliknac okienko z wiadomoscia -.- btw a moze boicie sie ze stanie sie cos zlego wam :> a nie chce sie wysylac tego do miliona osob [; POPIERAM!!! Edytowane 27 Listopada 2005 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...