zbychol1 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Witam. Mam mały problem. Chcę jak najbardziej wyciszyć wiatraki w komputerze i wymieniłem zasilacz a teraz nadeszła pora na wiatrak na cpu. Kupiłem Arctic Cooling Silancer 64 Ultra TC z automatyczną regulacją obrotów. I po zamontowaniu pojawił się problem w spoczynku mam temperaturę 42-43 stopnie kiedy na wentylatorze dołącznym do 3000+ miałem z włączonym C7Q 34-35 o stresie nie będę już mówił. Wygląda mi tutaj na problem z samym wentylatorem który sam autoamtycznie reguluje obroty a u mnie prawie w ogóle się nie kręci albo ma jakieś 300-350 obrotów. Czy ktoś się z tym spotkał? Płyta to ASUS A8N-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/Asus-A8n-e-sli-delu...aa-t112054.html tu zapytaj..po co od razu nowe tematy zakladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...