marcin186 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 w zakladce o plycie glownej mam cos takiego Problem Obecna szybkość AGP jest mniejsza od największej obsługiwanej. To może zmniejszyć wydajność. czy mozna to jakos zmienic?? i o co w tym chodzi?? :mur: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) mozesz ustawic AGP x8, a masz AGP x4(na takim jezdza starsze grafiki) tak domniemuje sobie bo nic nie opisales... Edytowane 26 Listopada 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mozesz ustawic AGP x8, a masz AGP x4(na takim jezdza starsze grafiki) tak domniemuje sobie bo nic nie opisales... ok to juz wiem, bo mam starsza grafike dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...